|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 7:57 am
Terrorystka Frania Aidanna BeeWolf Aidanna JA!! Nie mow, ze foka o sledz, bo Ci cieć do ucha nagwizda stare No no wyrabiasz się. Pamientaj myj uszy bo kapelusz ci na oczy wpadnie. Wydmuchaj nos, bo walenie wymra Aidanna! gonk Franka!! gonk co? whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 7:57 am
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna JA!! Nie mow, ze foka o sledz, bo Ci cieć do ucha nagwizda stare No no wyrabiasz się. Pamientaj myj uszy bo kapelusz ci na oczy wpadnie. Wydmuchaj nos, bo walenie wymra nie jedz z podłogi pierogów bo stara babcia nasra do garnka.
nie tracaj bombek bombek na choince, bo majkel dzekson przez komin Ci wejdzie nie rzucaj poduszek na podłogę bo "nigerzy" ci talerze z mieszkania wyniosą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:00 am
BeeWolf puci puci nie bądz taka teges ...
TERRORYSTKO OI! ... co ci to przeszkadza.
będe taka tak teges >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:00 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *lapie ja w lacie i kladzie na ziemi* x3 * zaglada jej do wlosow >.> * kulcacki 4laugh *pac po lapach* tylko i ch nie zjedz whee ja miałabym je zjesc >.> ...? ja kocham kulcacki >v< < bawi sie z pisklakami oO > nie zgniec ich tylko gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:01 am
Terrorystka Frania BeeWolf
TERRORYSTKO OI! ... co ci to przeszkadza.
to jest bezkonstruktywne marnowanie energii ;p
idę do bajbloteki cu ty też bez sensownie marnujesz energie, wiec w czym rzecz ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:02 am
Aidanna nie zgniec ich tylko gonk Ups... ehhe ehehe sweatdrop < chowa sie za szafe>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:02 am
BeeWolf nie rzucaj poduszek na podłogę bo "nigerzy" ci talerze z mieszkania wyniosą. nie scieraj kurzy, bo Ci cyganka bhamburgera zrobi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:03 am
Rin_Youkai Ups... ehhe ehehe sweatdrop < chowa sie za szafe> Zrobiłaś pasztet z kurczaków ?! scream eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:04 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *lapie ja w lacie i kladzie na ziemi* x3 * zaglada jej do wlosow >.> * kulcacki 4laugh *pac po lapach* tylko i ch nie zjedz whee ja miałabym je zjesc >.> ...? ja kocham kulcacki >v< < bawi sie z pisklakami oO > nie zgniec ich tylko gonk Ups... ehhe ehehe sweatdrop < chowa sie za szafe> zabilas Zdzisia!! gonk *honi ja z szpadlem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:07 am
Aidanna BeeWolf nie rzucaj poduszek na podłogę bo "nigerzy" ci talerze z mieszkania wyniosą. nie scieraj kurzy, bo Ci cyganka bhamburgera zrobi nie choduj ślimaków w pralce bo ci strarzak przez okno wyskoczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:12 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf nie rzucaj poduszek na podłogę bo "nigerzy" ci talerze z mieszkania wyniosą. nie scieraj kurzy, bo Ci cyganka bhamburgera zrobi nie choduj ślimaków w pralce bo ci strarzak przez okno wyskoczy. nastaw zegar, bo Ci grzyb w pepku wyrosnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:13 am
Aidanna zabilas Zdzisia!! gonk *honi ja z szpadlem* ja nikogo nie zabiłam! scream sweatdrop emo < ucieka>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:15 am
Rin_Youkai Aidanna zabilas Zdzisia!! gonk *honi ja z szpadlem* ja nikogo nie zabiłam! scream sweatdrop emo < ucieka> tylko winny się tłumaczy twisted *pojawa się z nową fryzurą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:17 am
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf nie rzucaj poduszek na podłogę bo "nigerzy" ci talerze z mieszkania wyniosą. nie scieraj kurzy, bo Ci cyganka bhamburgera zrobi nie choduj ślimaków w pralce bo ci strarzak przez okno wyskoczy. nastaw zegar, bo Ci grzyb w pepku wyrosnie
nie dłub w nosie w czasie przeslinenia zimowego bo kurczaki zniosą kwadratowe jaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 8:17 am
Rin_Youkai Aidanna zabilas Zdzisia!! gonk *honi ja z szpadlem* ja nikogo nie zabiłam! scream sweatdrop emo < ucieka> sam sie nie zabil!! scream nie pomyslalas o jego rodzinie! kto ich teraz utrzyma emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|