|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:54 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray nad sylwkiem jeszcze nie myslalem jeszcze jest tyle czasu... ale znajac zycie pewnie bede sie uczyl wink blaugh Za przeproszeniem pojebalo? nie znasz sie... ja mam plan cool ... z ochota poswiece troche czasu w sylwka na nauke bo dzieki temu [wedlug tradycji] przez caly rok bede mial zapal do nauki... mrgreen Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:57 pm
Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:58 pm
Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala... Matkoboska...Bee cozes mu zrobil przyznaj sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:58 pm
Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala...
o kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:59 pm
A se popijamy nalewke z adwokatem...sam robil :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala... Matkoboska...Bee cozes mu zrobil przyznaj sie! ja nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwo poszedl do lozka...ech no to co mi pozostaje...papa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:00 pm
BeeWolf Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala...
o kusza.
no wlasnie... Del nalewczke a z czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:01 pm
Kiray BeeWolf Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala...
o kusza.
no wlasnie... Del nalewczke a z czego? wysnie i spyrytus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:03 pm
Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala... koniec swiata... co sie z Toba dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 2:04 pm
Delein the Wildest Kiray BeeWolf Kiray Delein the Wildest Sratapierdata...ty idz kurna pic chlopie, szalej! no nie wiem... wogole to dzisiaj stalo sie cos strasznego... vodeczka mi niesmakowala...
o kusza.
no wlasnie... Del nalewczke a z czego? wysnie i spyrytus miodzio... tez chyba mam taka w domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|