|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:45 am
YumiTao revcat Ozzwald Mam was pozdrowic... od Arife.. Ci o ktorych chodzi niech sie czuja pozdrowieni... niedlugo wraca do domu... czuje....czuje....czuje ze musze napic.... *polewa* n/c dokładnie n/c rolleyes *polewa sobie*zajebisty masz sig Yumi...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:53 am
#Pearl Jam - Sunday Bloody Sunday ... heart ide zaczerpnac swiezego powietrza ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 2:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 7:16 am
nie potrafie wzleciec wysoko poniewaz nie mam skrzydel na ktorych moglabym sie wzniesc...
witam...
ja tylko na chwile powiedziec ze zyje i ze powoli wracam do cywilizacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 9:41 am
jako przewodniczacy, chce powiedzieć ze wszytskie gajanki maja chodzić nago komu sie ten pomysł podoba ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 9:51 am
BeeWolf_san jako przewodniczacy, chce powiedzieć ze wszytskie gajanki maja chodzić nago komu sie ten pomysł podoba ?! jakem BUC w pelni popieram pomysl przewodniczacego MENDY....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 10:03 am
BeeWolf_san jako przewodniczacy, chce powiedzieć ze wszytskie gajanki maja chodzić nago komu sie ten pomysł podoba ?! ke? jak na Gai to git rofl ale nic za darmo pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 12:43 pm
Wiadomosc od Generala Revcat-a :
Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 12:49 pm
Twisted_Exile Wiadomosc od Generala Revcat-a : Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted za co?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 1:01 pm
Kiray Twisted_Exile Wiadomosc od Generala Revcat-a : Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted za co?... rofl a czy musi byc konkretny powod do awansu ? spytaj sie jego jak wroci ... mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 1:16 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Wiadomosc od Generala Revcat-a : Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted za co?... rofl a czy musi byc konkretny powod do awansu ? spytaj sie jego jak wroci ... mrgreen twisted hehehe to REv bedzie musial cos wymyslic rofl mrgreen oo wlasnie dzwoni oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 1:59 am
Baliaur Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Wiadomosc od Generala Revcat-a : Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted za co?... rofl a czy musi byc konkretny powod do awansu ? spytaj sie jego jak wroci ... mrgreen twisted hehehe to REv bedzie musial cos wymyslic rofl mrgreen oo wlasnie dzwoni oO no wiesz zwazywszy ze jestsm druga najbardziej aktywna osoba u partyzantow to awans ninja chyba ninja mi sie nalezy rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:11 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Wiadomosc od Generala Revcat-a : Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted za co?... rofl a czy musi byc konkretny powod do awansu ? spytaj sie jego jak wroci ... mrgreen twisted hehehe to REv bedzie musial cos wymyslic rofl mrgreen oo wlasnie dzwoni oO no wiesz zwazywszy ze jestsm druga najbardziej aktywna osoba u partyzantow to awans ninja chyba ninja mi sie nalezy rofl mrgreen twisted a ja ktora jestem? rolleyes mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|