|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:40 am
Delein Kyoko Suomi Aque *wychodzi z czekoladą w ręce* Jestem! ^.^ Ktoś chce kostkę? : ) Ja z checia zjem *wyciaga reke po czekolade* Dzieki! Ja też chcę! Endorfiny nigdy nie odmówię ^^ Macie *podaje po pare kostek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:41 am
Aque Delein Kyoko Suomi Aque *wychodzi z czekoladą w ręce* Jestem! ^.^ Ktoś chce kostkę? : ) Ja z checia zjem *wyciaga reke po czekolade* Dzieki! Ja też chcę! Endorfiny nigdy nie odmówię ^^ Macie *podaje po pare kostek* Dzię-ku-ję! *wcina czekoladę* Jami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:42 am
Katka1989 Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Hej wam biggrin czy sklepy juz dzialaja? już działają 3nodding ale Market nie stressed No i salon z fryzurkami tez niedziala stressed może niedługo będzie działać, bo VO jest online 3nodding Oby zaczely
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:42 am
hejka!!!!jest moze ktos??? dawno mnie tu nie bylo ........niech ktos sie odezwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:43 am
inoki hejka!!!!jest moze ktos??? dawno mnie tu nie bylo ........niech ktos sie odezwie no jestesmy przecież XD postów nie widzisz??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:43 am
inoki hejka!!!!jest moze ktos??? dawno mnie tu nie bylo ........niech ktos sie odezwie hejko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:44 am
inoki hejka!!!!jest moze ktos??? dawno mnie tu nie bylo ........niech ktos sie odezwie heja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:45 am
fajnie.. biggrin jest moze Dronka....ups....Driona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:46 am
inoki fajnie.. biggrin jest moze Dronka....ups....Driona? Teraz? Gdyby była, to chyba by postowała. Nie postuje, to jej nie ma... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:47 am
Nie wie ktos z was ile moze kosztowac #000000 Complex Jacket?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:48 am
grr cos mi sie nie chce post dodac ciekawe czy tego wyswietli ... tem ze tamto ducati bylo super i ona tez byla fajna ^^ ja spadam do bee dalej mieszkanie remontowac*caluje dziewczyny i znika* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:49 am
Delein inoki fajnie.. biggrin jest moze Dronka....ups....Driona? Teraz? Gdyby była, to chyba by postowała. Nie postuje, to jej nie ma... 3nodding a bo wiesz ja tu jestem nowa tylko raz bylam i nie barsdzo wiem co i jak..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:50 am
Kyoko Suomi Nie wie ktos z was ile moze kosztowac #000000 Complex Jacket? ponad 9k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:51 am
Kyoko Suomi Nie wie ktos z was ile moze kosztowac #000000 Complex Jacket? nie mam pojęcia...zobacz w sklepie u tej babki w Durem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:52 am
inoki Delein inoki fajnie.. biggrin jest moze Dronka....ups....Driona? Teraz? Gdyby była, to chyba by postowała. Nie postuje, to jej nie ma... 3nodding a bo wiesz ja tu jestem nowa tylko raz bylam i nie barsdzo wiem co i jak..... sweatdrop Ah so...no to teraz już wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|