Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 269 270 271 272 273 274 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Jul 19, 2009 12:55 pm

Ismerős. whee
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 5:00 am

Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 6:03 am

Obilia
Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop
a mask fejlődő ami azt jelenti hogy az ára változni fog még attól függően h mi lesz majd belőle.... lehet h drágább lesz de lehet h nagyon le megy majd az ára
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 6:38 am

napsugar
Obilia
a mask fejlődő ami azt jelenti hogy az ára változni fog még attól függően h mi lesz majd belőle.... lehet h drágább lesz de lehet h nagyon le megy majd az ára

Igen ez már eszembe jutott... Igaz küldtem egy képet egy barátnak és szerinte alig látszik az avimon a kék száj... ha olcsóbb lesz ahogy "lemegy" a sorban talán megveszem. Remélem sok generációja lesz smile Különben régebben gondoltam is rá mi lenne ha nemcsak piros/rózsaszín száj lenne smile (am egyáltalán nem vagyok rúzsrajongó lol)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 6:50 am

Obilia
napsugar
Obilia

Igen ez már eszembe jutott... Igaz küldtem egy képet egy barátnak és szerinte alig látszik az avimon a kék száj... ha olcsóbb lesz ahogy "lemegy" a sorban talán megveszem. Remélem sok generációja lesz smile Különben régebben gondoltam is rá mi lenne ha nemcsak piros/rózsaszín száj lenne smile (am egyáltalán nem vagyok rúzsrajongó lol)
hát ált a fejlődők ára felfelé szokott inkább menni confused de ahogy gondolod én nem szólok bele
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 7:46 am

napsugar
Obilia
napsugar
Obilia

hát ált a fejlődők ára felfelé szokott inkább menni confused de ahogy gondolod én nem szólok bele

Oké oké sweatdrop Már úgy döntöttem, hogy nem veszem meg...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jul 22, 2009 1:00 am

Éééés újabb midsummerféle cucc van: the lonely star.
Van 1-2 cucc ami nagyon tetszik benne ^^ (rákerstem marketplacen, láttam másik profilján stb). Fórumos lista még nincs de felsorolok néhány cuccot amit találtam és szerintem nagyon jók ezek a top-ok nálam. ^^

Happy Capsule (ez nagyon édi!!!)
Kitten Star
The Moon (Mewn Mew!)
The Sun (OM NOM!)
The Cosmos (van benne fekete lyuk az vicces sztem)
Divided Stars

Ja és találtam skittles hajat biggrin
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 10:44 am

jól értelmezem, hogy veszek egy lonely start és nem tudom, mi lesz az, vagy??

Yolanda Thissa

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 10:51 am

Yolanda Thissa
igen.... ezeknek az a lényege hogy igen értékes dolgokat is kaphatsz, de általában valami kevésbé értékes dolog üti az ember markát.... lutri az egész sweatdrop
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 1:17 pm

Nekem ezekből csak Happy Capsule ami nekem nem szimpatikus valamiért viselésekor lenyomorosodik avi

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 12:12 pm

felkerültek a netre a felvételi ponthatárok..... hát nemtom.... az én terveimhez kell még egy kis küzdés gonk de elérhető....(remélem eek ) jajj remélem mindenkinek sikerültek a tervei
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 2:44 pm

napsugar
felkerültek a netre a felvételi ponthatárok..... hát nemtom.... az én terveimhez kell még egy kis küzdés gonk de elérhető....(remélem eek ) jajj remélem mindenkinek sikerültek a tervei

Hajrá ^^ Am az fsz is oké már amihez... wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jul 23, 2009 10:14 pm

No most meg újfajta menüspr van szerintem nem rossz csak nem mindent lehet úgy elérni ahogy korábban... pl a thread subscription-ök csak a shortcutban vannak (felül a goldösszeg mellett). Szerintem nem rossz, bár szokatlan.
PostPosted: Fri Jul 24, 2009 9:33 am

Sziasztok! Elmentem! Majd agusztusba jövök vissza! Pusz mindenkinek és szurkoljatok (tudjátok mire gondolok razz )

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200

Yolanda Thissa

PostPosted: Fri Jul 24, 2009 10:16 am

napsugar
Yolanda Thissa
igen.... ezeknek az a lényege hogy igen értékes dolgokat is kaphatsz, de általában valami kevésbé értékes dolog üti az ember markát.... lutri az egész sweatdrop

köszi smile
nekem tetszene, csak gyűjtenem kell(ene) még hozzá...
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 269 270 271 272 273 274 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games