|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 5:00 am
Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 6:03 am
Obilia Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop a mask fejlődő ami azt jelenti hogy az ára változni fog még attól függően h mi lesz majd belőle.... lehet h drágább lesz de lehet h nagyon le megy majd az ára
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 6:38 am
napsugar Obilia Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop a mask fejlődő ami azt jelenti hogy az ára változni fog még attól függően h mi lesz majd belőle.... lehet h drágább lesz de lehet h nagyon le megy majd az áraIgen ez már eszembe jutott... Igaz küldtem egy képet egy barátnak és szerinte alig látszik az avimon a kék száj... ha olcsóbb lesz ahogy "lemegy" a sorban talán megveszem. Remélem sok generációja lesz smile Különben régebben gondoltam is rá mi lenne ha nemcsak piros/rózsaszín száj lenne smile (am egyáltalán nem vagyok rúzsrajongó lol)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 6:50 am
Obilia napsugar Obilia Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop a mask fejlődő ami azt jelenti hogy az ára változni fog még attól függően h mi lesz majd belőle.... lehet h drágább lesz de lehet h nagyon le megy majd az áraIgen ez már eszembe jutott... Igaz küldtem egy képet egy barátnak és szerinte alig látszik az avimon a kék száj... ha olcsóbb lesz ahogy "lemegy" a sorban talán megveszem. Remélem sok generációja lesz smile Különben régebben gondoltam is rá mi lenne ha nemcsak piros/rózsaszín száj lenne smile (am egyáltalán nem vagyok rúzsrajongó lol) hát ált a fejlődők ára felfelé szokott inkább menni confused de ahogy gondolod én nem szólok bele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 7:46 am
napsugar Obilia napsugar Obilia Ismét 1 kis help kéne... Szerintetek melyik éri meg jobban (kb egyforma az áruk): a carol of ol' Ebenezer vagy a Masquerade 3th gen? (abban vannak a színes szájak). Nem rudom eladjam-e a mask cuccért az ebenezert vagy ne... sweatdrop a mask fejlődő ami azt jelenti hogy az ára változni fog még attól függően h mi lesz majd belőle.... lehet h drágább lesz de lehet h nagyon le megy majd az áraIgen ez már eszembe jutott... Igaz küldtem egy képet egy barátnak és szerinte alig látszik az avimon a kék száj... ha olcsóbb lesz ahogy "lemegy" a sorban talán megveszem. Remélem sok generációja lesz smile Különben régebben gondoltam is rá mi lenne ha nemcsak piros/rózsaszín száj lenne smile (am egyáltalán nem vagyok rúzsrajongó lol) hát ált a fejlődők ára felfelé szokott inkább menni confused de ahogy gondolod én nem szólok beleOké oké sweatdrop Már úgy döntöttem, hogy nem veszem meg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 1:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 10:44 am
jól értelmezem, hogy veszek egy lonely start és nem tudom, mi lesz az, vagy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 10:51 am
Yolanda Thissa jól értelmezem, hogy veszek egy lonely start és nem tudom, mi lesz az, vagy?? igen.... ezeknek az a lényege hogy igen értékes dolgokat is kaphatsz, de általában valami kevésbé értékes dolog üti az ember markát.... lutri az egész sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 1:17 pm
Nekem ezekből csak Happy Capsule ami nekem nem szimpatikus valamiért viselésekor lenyomorosodik avi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 23, 2009 12:12 pm
felkerültek a netre a felvételi ponthatárok..... hát nemtom.... az én terveimhez kell még egy kis küzdés gonk de elérhető....(remélem eek ) jajj remélem mindenkinek sikerültek a tervei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 23, 2009 2:44 pm
napsugar felkerültek a netre a felvételi ponthatárok..... hát nemtom.... az én terveimhez kell még egy kis küzdés gonk de elérhető....(remélem eek ) jajj remélem mindenkinek sikerültek a tervei Hajrá ^^ Am az fsz is oké már amihez... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 23, 2009 10:14 pm
No most meg újfajta menüspr van szerintem nem rossz csak nem mindent lehet úgy elérni ahogy korábban... pl a thread subscription-ök csak a shortcutban vannak (felül a goldösszeg mellett). Szerintem nem rossz, bár szokatlan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 9:33 am
Sziasztok! Elmentem! Majd agusztusba jövök vissza! Pusz mindenkinek és szurkoljatok (tudjátok mire gondolok razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 10:16 am
napsugar Yolanda Thissa jól értelmezem, hogy veszek egy lonely start és nem tudom, mi lesz az, vagy?? igen.... ezeknek az a lényege hogy igen értékes dolgokat is kaphatsz, de általában valami kevésbé értékes dolog üti az ember markát.... lutri az egész sweatdrop köszi smile nekem tetszene, csak gyűjtenem kell(ene) még hozzá...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|