|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:47 pm
Rin_Youkai ninja < burczy jej w brzuchu> witam *patrzy na nia jak na odmienca* jestes na diecie czy jak, ze Ci w swieta w brzuszku burczy? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:48 pm
Rin_Youkai ninja < burczy jej w brzuchu> witam Mam jeszcze 5 w zapasie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:48 pm
Omega Sun Rin_Youkai ninja < burczy jej w brzuchu> witam *patrzy na nia jak na odmienca* jestes na diecie czy jak, ze Ci w swieta w brzuszku burczy? wink Omega! Chcesz żelków? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:54 pm
Rin_Youkai ninja < burczy jej w brzuchu> witam SIEMASZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:56 pm
Ok, ok. Więcej dla mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:56 pm
Kathleen` Omega Sun Rin_Youkai ninja < burczy jej w brzuchu> witam *patrzy na nia jak na odmienca* jestes na diecie czy jak, ze Ci w swieta w brzuszku burczy? wink Omega! Chcesz żelków? :3 żelky są pycha >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:57 pm
Terrorystka Frania Kathleen` Omega Sun Rin_Youkai ninja < burczy jej w brzuchu> witam *patrzy na nia jak na odmienca* jestes na diecie czy jak, ze Ci w swieta w brzuszku burczy? wink Omega! Chcesz żelków? :3 żelky są pycha >w< Wielbiciele Żelków załóżmy sobie gildie... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 2:00 pm
Terrorystka Frania *wsysa żelka-robaka* hm. to ja Ci współczuje xd bo w sumie mam tak samo xd w szkole to ja ciagle mówie, że coś bym zjadła... w sumie to chyba najlepsze zajęcie na przerwie - mielenie gębą XD mhm, to był główny temat akademickiej wigilii, jak sprawić by Adam w końcu sie najadł smile troszke to mnie już męczy, ale póki dokrmiają to nie będe marudził whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 2:14 pm
Jestem w środku rozmów na temat drugiego i trzeciego szczura stare Idzie narazie dobrze ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 2:23 pm
nie lubie niczego ci sie ciagniei jest gumowate ;p wiec tofi i zelki odpadaja domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|