|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:29 pm
Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD >przypomina sobie swoje Rolki< Chym ... dżizas ... ale to było dawno temu... A jakie były zniszczone pieknie.
NIe paraduj w majtkach na przystanku bo ci gołab nasra do garnuszka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:29 pm
Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:30 pm
Terrorystka Frania Kathleen` O.O Zabije adminów, kiedy to jeszcze podrożeje stressed No cóż...Dzieci bezpiecznie mogą bawić się w piaskownicy blaugh jesteś monster mrgreen Może XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:31 pm
Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić Smacznego :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:32 pm
Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić jeszcze czujesz nienasycenie!? gonk ja już w siebie nie mogę nic wepchać! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:34 pm
Terrorystka Frania Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić jeszcze czujesz nienasycenie!? gonk ja już w siebie nie mogę nic wepchać! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:35 pm
Kathleen` Terrorystka Frania Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić jeszcze czujesz nienasycenie!? gonk ja już w siebie nie mogę nic wepchać! gonk
żelki są dobre mrgreen *wyciaga ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:37 pm
Terrorystka Frania Kathleen` Terrorystka Frania Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić jeszcze czujesz nienasycenie!? gonk ja już w siebie nie mogę nic wepchać! gonk
żelki są dobre mrgreen *wyciaga ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:38 pm
*wybiera z garści jakiegoś misia* *dotyka* łuuuu mrgreen *zjada* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:40 pm
Terrorystka Frania *wybiera z garści jakiegoś misia* *dotyka* łuuuu mrgreen *zjada* domokun misie są najlepsze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:41 pm
Terrorystka Frania Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić jeszcze czujesz nienasycenie!? gonk ja już w siebie nie mogę nic wepchać! gonk
nawet nie wiesz jaki ze mnie łasuch, podczas wigilii w akademiku, wszyscy życzyli mi bym w końcu się najadł i lodówkę miał zawsze pełną smile nie chcesz gołąbka? wink *idzie po dokładkę* Kathleen`: dziękuję smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:45 pm
ninja < burczy jej w brzuchu> witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:46 pm
Autark Terrorystka Frania Autark Kathleen` Ja jeżdze już wspaniale :3 W wakacje dzieci nie mogą spokojnie bawić się na naszym osiedlu, bo zagrożenie śmiga między blokami xDD no to mam dużo do nadrobieni smile lece coś przekąsić jeszcze czujesz nienasycenie!? gonk ja już w siebie nie mogę nic wepchać! gonk
nawet nie wiesz jaki ze mnie łasuch, podczas wigilii w akademiku, wszyscy życzyli mi bym w końcu się najadł i lodówkę miał zawsze pełną smile nie chcesz gołąbka? wink *idzie po dokładkę* Kathleen`: dziękuję smile *wsysa żelka-robaka* hm. to ja Ci współczuje xd bo w sumie mam tak samo xd w szkole to ja ciagle mówie, że coś bym zjadła... w sumie to chyba najlepsze zajęcie na przerwie - mielenie gębą XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|