|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:43 pm
Autark Terrorystka Frania *śpiewa* to nudanudanuda tak przez cały dzień! nudanudanuda nic nie dzieje się! *cichutko podśpiewuje za nią* *zjada kawałek ciasta* yyyyh! moglby sie jakis temacik rozkrecic.. wtedy nie byłoby tak nudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:48 pm
EvilYuki ło! Szycie! ja ostatnio szyję maskotkę dla chłopaka xD ja ostatnio naszyłam literke G (inicjał imienia) na krawat - prezent dla mojej przykaciółki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania *śpiewa* to nudanudanuda tak przez cały dzień! nudanudanuda nic nie dzieje się! *cichutko podśpiewuje za nią* *zjada kawałek ciasta* yyyyh! moglby sie jakis temacik rozkrecic.. wtedy nie byłoby tak nudno... hmm, ja się ciecze, że w końcu mogę troszkę się ponudzić, ostatnio za dużo miałem na głowie *opycha się makowcem* jak po świętach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zdrówko *podaje smarkatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:50 pm
Hej wam, nudziło mi się to przyszłam x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:50 pm
Terrorystka Frania EvilYuki ło! Szycie! ja ostatnio szyję maskotkę dla chłopaka xD ja ostatnio naszyłam literke G (inicjał imienia) na krawat - prezent dla mojej przykaciółki wierze, ze Tobie to poszlo lepiej niz mi ta maskotka... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:53 pm
Autark Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania *śpiewa* to nudanudanuda tak przez cały dzień! nudanudanuda nic nie dzieje się! *cichutko podśpiewuje za nią* *zjada kawałek ciasta* yyyyh! moglby sie jakis temacik rozkrecic.. wtedy nie byłoby tak nudno... hmm, ja się ciecze, że w końcu mogę troszkę się ponudzić, ostatnio za dużo miałem na głowie *opycha się makowcem* jak po świętach? no a ja właśnie nienawidzę sie nudzić... moja kretywność spadła XP
a sklepoy zamkniętę, tak to bym chcoiaz po nich połaziła troche... i kupiła sobie łyżwy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:56 pm
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki ło! Szycie! ja ostatnio szyję maskotkę dla chłopaka xD ja ostatnio naszyłam literke G (inicjał imienia) na krawat - prezent dla mojej przykaciółki wierze, ze Tobie to poszlo lepiej niz mi ta maskotka... redface Liczy się pamięć xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:58 pm
Kathleen` Hej wam, nudziło mi się to przyszłam x3 łączmy się w potrzebie! domokun
kurde.. ciekawe jak ja jutrzejszy dzień przeżyje!? gonk
Yukiś powiem Ci, że nie ywszło tak tragicznie jak myślałam.. i w sumie szycie bardzo uspokaja, ale ja teraz nie mam co szyć! D; a znalzłam starą kiecę szturuskową w której chodzić nie będę bo wyglądam jak wieśniak mrgreen i muszę z nią coś zrobić, ale pytanie: C O ! ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:59 pm
Terrorystka Frania no a ja właśnie nienawidzę sie nudzić... moja kretywność spadła XP a sklepoy zamkniętę, tak to bym chcoiaz po nich połaziła troche... i kupiła sobie łyżwy! od czasu do czasu nudzenie jest fajne wink *siedzi w cichutkim przy stole wigilijnym z gorącą herbatą* łyżwy, mnie ostatnio znowu rolki kręcą smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:59 pm
Kathleen` EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki ło! Szycie! ja ostatnio szyję maskotkę dla chłopaka xD ja ostatnio naszyłam literke G (inicjał imienia) na krawat - prezent dla mojej przykaciółki wierze, ze Tobie to poszlo lepiej niz mi ta maskotka... redface Liczy się pamięć xD dla nadawcy liczy się to serce dane w prezent, a dla adresata praktyczność i użytek z niej ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:00 pm
Terrorystka Frania Kathleen` Hej wam, nudziło mi się to przyszłam x3 łączmy się w potrzebie! domokun
kurde.. ciekawe jak ja jutrzejszy dzień przeżyje!? gonk
Yukiś powiem Ci, że nie ywszło tak tragicznie jak myślałam.. i w sumie szycie bardzo uspokaja, ale ja teraz nie mam co szyć! D; a znalzłam starą kiecę szturuskową w której chodzić nie będę bo wyglądam jak wieśniak mrgreen i muszę z nią coś zrobić, ale pytanie: C O ! ? A ja nie wiem ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 1:00 pm
Autark od czasu do czasu nudzenie jest fajne wink *siedzi w cichutkim przy stole wigilijnym z gorącą herbatą* łyżwy, mnie ostatnio znowu rolki kręcą smile *przysiada się do niego przy stole* rolki!? surprised *zjada pierniczka* nienawidzę rolek... zrobiłam sobie na nich tylko krzywdę, no i muszę te cholerstwo sprzedać! *pokazuje mu swoją bliznę na brodzie* stressed ale jak się jest fajtłapa to sie tak ma... mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|