|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:27 pm
Dariia Terrorystka Frania zuzika mhhh...moja kochana przyjaciółka niestety mieszka aż 70 km ode mnie, więc nie ma szans...a te to takie szkolne najlepsze, więc obejdzie się bez nich xD mrgreen cóz jakoś to będzie wink choć wolałabym z całą trójka spędzić sylwestra sad no, ale nie można mieć wszystkiego. heh... ja w tym roku dostalam pozwolenie na impreze i koledzy sie zwalają ;P jak juz bedzie po wszystkim to moze wrzuce pare fotek smile A MODLITWA O 21 BEDZIE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:28 pm
BeeWolf Terrorystka Frania twoj żarcik Ci nie wyszedł. wrócisz jak każdy cool
Omiś łups! *siedzi juz ciho* *popija herbate* oi! ...
NIENIENIE ... NIe ... tak tak wroce. grzeczny Wilczek 4laugh *daje ciasteczko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:30 pm
Terrorystka Frania grzeczny Wilczek 4laugh *daje ciasteczko* Ja nie chce ciasteczka. Pokazuj co tam masz!
O tak tak modlitwa o 21 to jest coś >pakuje się do niej<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:31 pm
Dariia Terrorystka Frania zuzika mhhh...moja kochana przyjaciółka niestety mieszka aż 70 km ode mnie, więc nie ma szans...a te to takie szkolne najlepsze, więc obejdzie się bez nich xD mrgreen cóz jakoś to będzie wink choć wolałabym z całą trójka spędzić sylwestra sad no, ale nie można mieć wszystkiego. heh... ja w tym roku dostalam pozwolenie na impreze i koledzy sie zwalają ;P jak juz bedzie po wszystkim to moze wrzuce pare fotek smile nieletenie to-to i chce sie imprezować. szczerze to źle, że robisz u siebie imperze, później zawsze są straty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:35 pm
BeeWolf Terrorystka Frania grzeczny Wilczek 4laugh *daje ciasteczko* Ja nie chce ciasteczka. Pokazuj co tam masz!
*otwiera dłoń* czekoladke orzechową biggrin *zjada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:35 pm
Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania zuzika mhhh...moja kochana przyjaciółka niestety mieszka aż 70 km ode mnie, więc nie ma szans...a te to takie szkolne najlepsze, więc obejdzie się bez nich xD mrgreen cóz jakoś to będzie wink choć wolałabym z całą trójka spędzić sylwestra sad no, ale nie można mieć wszystkiego. heh... ja w tym roku dostalam pozwolenie na impreze i koledzy sie zwalają ;P jak juz bedzie po wszystkim to moze wrzuce pare fotek smile nieletenie to-to i chce sie imprezować. szczerze to źle, że robisz u siebie imperze, później zawsze są straty xp Jak sie robi impreze studencka, porządną to nie ma strat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:38 pm
*wychodzi, bo nie ma nic do powiedzenia* pa. wesołych świąt raz jeszcze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:39 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania grzeczny Wilczek 4laugh *daje ciasteczko* Ja nie chce ciasteczka. Pokazuj co tam masz!
*otwiera dłoń* czekoladke orzechową biggrin *zjada* E nie o to mi chodzilo ...
Cycki, cycki pokazuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:41 pm
BeeWolf Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania zuzika mhhh...moja kochana przyjaciółka niestety mieszka aż 70 km ode mnie, więc nie ma szans...a te to takie szkolne najlepsze, więc obejdzie się bez nich xD mrgreen cóz jakoś to będzie wink choć wolałabym z całą trójka spędzić sylwestra sad no, ale nie można mieć wszystkiego. heh... ja w tym roku dostalam pozwolenie na impreze i koledzy sie zwalają ;P jak juz bedzie po wszystkim to moze wrzuce pare fotek smile nieletenie to-to i chce sie imprezować. szczerze to źle, że robisz u siebie imperze, później zawsze są straty xp Jak sie robi impreze studencka, porządną to nie ma strat. a najlepsze imprezy robi bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:42 pm
BeeWolf Jak sie robi impreze studencka, porządną to nie ma strat. ale to jest imperza gimnazjalna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:43 pm
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania grzeczny Wilczek 4laugh *daje ciasteczko* Ja nie chce ciasteczka. Pokazuj co tam masz!
*otwiera dłoń* czekoladke orzechową biggrin *zjada* E nie o to mi chodzilo ...
Cycki, cycki pokazuj. jesteś monster ;| będe taka be&fe, że nie dośc, że CI nic nie pokaże, to jeszcze sobie pójdę! o!
wesołych świąt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:44 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Jak sie robi impreze studencka, porządną to nie ma strat. ale to jest imperza gimnazjalna To nie będzie impreza tylko ogulno doszkalajacy obóz młodzieżowy picia czego kolwiek jak kolwiek i z kim kolwiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:45 pm
ide sobie spac. dobranoc i wesolych swiat ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:46 pm
Terrorystka Frania jesteś monster ;| będe taka be&fe, że nie dośc, że CI nic nie pokaże, to jeszcze sobie pójdę! o!
wesołych świąt. No to jak nie pokazujesz, to swieta juz nie są wesołe.
Brej nocy. Omega Sun ide sobie spac. dobranoc i wesolych swiat ninja Brej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:48 pm
Omega Sun ide sobie spac. dobranoc i wesolych swiat ninja to y tu jestes... milej nocy z karpiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|