|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:24 am
Najadłam się i wróciłam xD I dokonałam odkryć... Jeden z moich psów wręcz rzucał się na mnie po opłatek, drugi miał go totalnie gdzieś xD A szczur też pochrupać lubi xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:28 am
przyszłam życzyć wesołych świąt i spadam smile pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:51 am
Kathleen` Najadłam się i wróciłam xD I dokonałam odkryć... Jeden z moich psów wręcz rzucał się na mnie po opłatek, drugi miał go totalnie gdzieś xD A szczur też pochrupać lubi xP juz po wigilii!? biggrin u mnie jeszcze wszystkie potrawy nie są skończone, ale czoyiście moje łazanki tak! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:55 am
Terrorystka Frania Lady Revania ninja ninja a ja mam dosc tych swiat, chca mnie utuczyc, a ja mialam schudnac crying hmm... moja mam ciągle podjada! jak tak dalej pójdzie to nic nie zostanie na wigilie! XP ja bym suie ucieszyla, jakby nic nie zostalo na moja... jak cos jeszcze zjem, to sie chyba porzygam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:57 am
Terrorystka Frania Kathleen` Najadłam się i wróciłam xD I dokonałam odkryć... Jeden z moich psów wręcz rzucał się na mnie po opłatek, drugi miał go totalnie gdzieś xD A szczur też pochrupać lubi xP juz po wigilii!? biggrin u mnie jeszcze wszystkie potrawy nie są skończone, ale czoyiście moje łazanki tak! xd Jeszcze troche żarcia stoi na stole, ale ja już nie moge xD Czas poukładać puzzle i zbliżyć się do Goti Clips, bo donatorów narazie nie widać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 8:19 am
u mnie sie jeszcze nie zaczelo a te zapachy z kuchni... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 8:24 am
Lavagetas_heqetai u mnie sie jeszcze nie zaczelo a te zapachy z kuchni... emo Biedak
edit: hah! 22k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 9:46 am
arghh... właśnie skończyło się wszytsko przygotowywywać.. chwilka odpoczynku i dopiero później możemy zacząć Wigilię! gonk *głoduje* crying ale u nas zawsze kolacja zaczyna sie późno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 10:05 am
Terrorystka Frania arghh... właśnie skończyło się wszytsko przygotowywywać.. chwilka odpoczynku i dopiero później możemy zacząć Wigilię! gonk *głoduje* crying ale u nas zawsze kolacja zaczyna sie późno Moge dodać Cię do friendów? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 10:11 am
Kathleen` Terrorystka Frania arghh... właśnie skończyło się wszytsko przygotowywywać.. chwilka odpoczynku i dopiero później możemy zacząć Wigilię! gonk *głoduje* crying ale u nas zawsze kolacja zaczyna sie późno Moge dodać Cię do friendów? blaugh a prze CIę bardzo wink
ja chce jeść! *obsypuje ją resztkami mąki z rąk* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 10:13 am
Terrorystka Frania Kathleen` Terrorystka Frania arghh... właśnie skończyło się wszytsko przygotowywywać.. chwilka odpoczynku i dopiero później możemy zacząć Wigilię! gonk *głoduje* crying ale u nas zawsze kolacja zaczyna sie późno Moge dodać Cię do friendów? blaugh a prze CIę bardzo wink
ja chce jeść! *obsypuje ją resztkami mąki z rąk* domokun Dziękować xD Ja już się najadłam i teraz tylko wcinam mandarynki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 10:32 am
Kathleen` Terrorystka Frania Kathleen` Terrorystka Frania arghh... właśnie skończyło się wszytsko przygotowywywać.. chwilka odpoczynku i dopiero później możemy zacząć Wigilię! gonk *głoduje* crying ale u nas zawsze kolacja zaczyna sie późno Moge dodać Cię do friendów? blaugh a prze CIę bardzo wink
ja chce jeść! *obsypuje ją resztkami mąki z rąk* domokun Dziękować xD Ja już się najadłam i teraz tylko wcinam mandarynki xD a ja nie wcinam nic! skandal i chamstwo! *rzuca w nią mąką* argh!!! jeść! domokun
jeszcze pół godziny! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 10:34 am
Terrorystka Frania Kathleen` Terrorystka Frania Kathleen` Terrorystka Frania arghh... właśnie skończyło się wszytsko przygotowywywać.. chwilka odpoczynku i dopiero później możemy zacząć Wigilię! gonk *głoduje* crying ale u nas zawsze kolacja zaczyna sie późno Moge dodać Cię do friendów? blaugh a prze CIę bardzo wink
ja chce jeść! *obsypuje ją resztkami mąki z rąk* domokun Dziękować xD Ja już się najadłam i teraz tylko wcinam mandarynki xD a ja nie wcinam nic! skandal i chamstwo! *rzuca w nią mąką* argh!!! jeść! domokun
jeszcze pół godziny! gonk Jak Ciem rzuce mandarynką xP Omg, moja koleżanka to ma szczęście O.o Donatów, a donatów! O.o" Lece założyć quest xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|