|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:30 am
oj bo jak ukąsze to bedzie ślad ;] na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:40 am
łazankiiii! domokun mrgreen z makiem nie z kapustą są przepyszne heart kocham łazanki! mogłabym być królową łazanek z makiem! heart ____ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:42 am
... a ja wszystkim zycze wesolych i pogodnych swiat zasadniczo... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:51 am
revcat ... a ja wszystkim zycze wesolych i pogodnych swiat zasadniczo... mrgreen mój kolega powtarza ciągle konkretnie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:51 am
ninja ninja
a ja mam dosc tych swiat, chca mnie utuczyc, a ja mialam schudnac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:55 am
Lady Revania ninja ninja a ja mam dosc tych swiat, chca mnie utuczyc, a ja mialam schudnac crying hmm... moja mam ciągle podjada! jak tak dalej pójdzie to nic nie zostanie na wigilie! XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:58 am
Terrorystka Frania revcat ... a ja wszystkim zycze wesolych i pogodnych swiat zasadniczo... mrgreen mój kolega powtarza ciągle konkretnie ;p
...no i ? ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:59 am
revcat Terrorystka Frania revcat ... a ja wszystkim zycze wesolych i pogodnych swiat zasadniczo... mrgreen mój kolega powtarza ciągle konkretnie ;p
...no i ? ... mrgreen tak sobie tylko powiedziałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:03 am
hej ;* wesołych swiat smile
jest moze jakis spis itemkow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:04 am
Dariia hej ;* wesołych swiat smile jest moze jakis spis itemkow?? a wesołych
no właśnie ni ma, ale w tym roku się postarali o fajne itemy ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:06 am
Terrorystka Frania Dariia hej ;* wesołych swiat smile jest moze jakis spis itemkow?? a wesołych
no właśnie ni ma, ale w tym roku się postarali o fajne itemy ;p heh... smile powiedzialabys mi mniej wiecej co w ktorym prezencie jest? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:11 am
Dariia Terrorystka Frania Dariia hej ;* wesołych swiat smile jest moze jakis spis itemkow?? a wesołych
no właśnie ni ma, ale w tym roku się postarali o fajne itemy ;p heh... smile powiedzialabys mi mniej wiecej co w ktorym prezencie jest? wink hmmm
1 - buty 2 - rekawiczki 3 - jemiola nad glowe 4 - candy cane bialo-czerwona laska razz 5 - Gift Bag 6 - czapka 7 - szalik 8 - wiazanka taka jak ja mam przyepieta do bluzki ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 7:16 am
Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania Dariia hej ;* wesołych swiat smile jest moze jakis spis itemkow?? a wesołych
no właśnie ni ma, ale w tym roku się postarali o fajne itemy ;p heh... smile powiedzialabys mi mniej wiecej co w ktorym prezencie jest? wink hmmm
1 - buty 2 - rekawiczki 3 - jemiola nad glowe 4 - candy cane bialo-czerwona laska razz 5 - Gift Bag 6 - czapka 7 - szalik 8 - wiazanka taka jak ja mam przyepieta do bluzki ;pdzieki ;* te itemki to chyba najfajniejsze jak dotad.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|