|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:57 am
witam wszystkich, nie bójcie sie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:01 am
Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:03 am
Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:05 am
Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo Aahaaa xD No to ja się nie boje x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:06 am
Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo xd no a ja powiem cześć i pa prezenty spakowałam a teraz idę się zająć łazankami z makiem <33!
wesołych świąt! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:07 am
no aj a chyba odejde od kompa wreszcie i sobie pomaluje paznokcie i twarz xD i pojde na wigilie
ciało :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:07 am
Kathleen` Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo Aahaaa xD No to ja się nie boje x3no to milo wiedziec ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:09 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo xd no a ja powiem cześć i pa prezenty spakowałam a teraz idę się zająć łazankami z makiem <33!
wesołych świąt! 3nodding juhu! ;D cześcipa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:10 am
Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo Aahaaa xD No to ja się nie boje x3no to milo wiedziec ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:12 am
Kathleen` Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai witam wszystkich, nie bójcie sie ;D A niby czego mamy się bać? O.ono bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo Aahaaa xD No to ja się nie boje x3no to milo wiedziec ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:18 am
Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai Kathleen` Lavagetas_heqetai no bo wczoraj sie dowiedziałem że ludzie tutaj sie mnie boją dlatego nie witaja sie ze mna Oo Aahaaa xD No to ja się nie boje x3no to milo wiedziec ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:20 am
*przygląda się przez chwile* kanibalizm? xD
lecę na wigilię jeszcze raz Wesołych Świąt 4laugh paps mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:21 am
Irinn *przygląda się przez chwile* kanibalizm? xD lecę na wigilię jeszcze raz Wesołych Świąt 4laugh paps mrgreen Taaa xD Pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 6:22 am