|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 4:37 pm
Terrorystka Frania czy ja wiem? zanim coś wysnuje, to kolejne hasła i informacje lecą, a moj mozg ma kapuste w glowie sweatdrop kapusta w głowie nie jest najgorsza, ja sie boje sprawdzić co ja mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 12:23 am
Siemanko ludziska =3
all =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 12:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 12:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 1:05 am
no i nikogo znowu nie ma XP
a jak juz mam 10 nutek to musze biegac po mapie i szukac mikolaja tak czy co mam robic??? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 1:51 am
Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Ci pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życz sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 3:38 am
*przybywa znikad by zyczyc wszystkim wesolych swiat* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:11 am
Wesołych Świąt również odemnie ^^
Ps. Sytuacja u mnie się poprawiła i święta co prawda nie będą jakieś super-ekstra-bajer, ale będą dobre xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:17 am
jako, że nie umiem składać życzeń spróbuje to zrobić możliwie jak najkrócej i jak najmniej boleśnie:
Wszystkiego naj naj naj najlepszego, spełnienia marzeń świadomych, i tych nieświadomych zresztą też wink , dużo radości, szczęścia i pozytywnego nastawienia do świata, dużo prezentów, i śniegu też dużo razz , no i oczywiście udanego i niezapomnianego Sylwestra smile , życzę wszystkim ja smile razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:20 am
Irinn jako, że nie umiem składać życzeń spróbuje to zrobić możliwie jak najkrócej i jak najmniej boleśnie: Wszystkiego naj naj naj najlepszego, spełnienia marzeń świadomych, i tych nieświadomych zresztą też wink , dużo radości, szczęścia i pozytywnego nastawienia do świata, dużo prezentów, i śniegu też dużo razz , no i oczywiście udanego i niezapomnianego Sylwestra smile , życzę wszystkim ja smile razz xp Uwierz ja gorzej składam życzenia, najczęściej nie mam pomysłów Więc bezboleśnie powtarzam wszystkim "I Tobie też" albo "Wesołych Świąt" x3 Ps.A Tobie dobrze poszło ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:40 am
teoretycznie ja, ale praktycznie to nie bardzo bo ciagle cos robie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:45 am
Irinn teoretycznie ja, ale praktycznie to nie bardzo bo ciagle cos robie razz Ale Ty jesteś zombie, a zombie nie żyją stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|