|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:29 pm
Do szkoły miała przyjść komisja. Nauczycielka powiedziała Jasiowi, żeby nawet ręki nie podnosił bo brzydko mówi. W końcu zjawiła się komisja. Nauczycielka pyta dzieci i wszyscy się zgłaczają, nawet Jasio. Nauczycielka zapytała Adama. Następne pytanie, zgłosiła się połowa klasy i też Jasio. Nauczycielka zapytała Kasie. Trzecie pytanie, zgłosił się Jasio z Piotrkiem. Nauczycielka zapytała Piotrka. Czwarte pytanie, zgłosił się tylko Jasio. Nauczycilelka prosi go do odpowiedzi a jasio mówi: - teraz, to ja się już dawno zesrałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:30 pm
Przychodzi Baca do ubikacji. Czeka, czeka, ale wszystkie kabiny zamknięte. Zniecierpliwiony, zapytuje: - Je tam kto? W odpowiedzi dochodzi do niego zduszony głos: - Tu sie ni je, tu sie sro!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:31 pm
nie odkrecaj srob widelcem bo zatnie ci sie rozporek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:32 pm
Mój idol. Ufoludki dowiedziały się, że na Ziemi jest takie zwierze, które pije wodę i daje mleko. Złapaly więc krowę i zaprowadzily nad rzekę. Jeden trzymał łeb krowy w wodzie, a drugi doił. Nagle krowa się zesrała i ten, który doił wrzeszczy do drugiego: - Wyżej łeb! Wyżej! Bo muł bierze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:40 pm
BeeWolf Mój idol. Ufoludki dowiedziały się, że na Ziemi jest takie zwierze, które pije wodę i daje mleko. Złapaly więc krowę i zaprowadzily nad rzekę. Jeden trzymał łeb krowy w wodzie, a drugi doił. Nagle krowa się zesrała i ten, który doił wrzeszczy do drugiego: - Wyżej łeb! Wyżej! Bo muł bierze!!!
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:44 pm
A ja byłam dzisiaj na meczu siatkówki whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:45 pm
na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:48 pm
Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o Co się rozkręciło<_< >_> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:51 pm
Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o nie dlub w nosie grabiami bo ci przescieradlo sie zamoczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:56 pm
Ozzwald Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o nie dlub w nosie grabiami bo ci przescieradlo sie zamoczy taaa... dobra wykozystali mnie do pracy fizycznej i humor stracilem ide spac arielle: toto sie rozkrecilo zespol BeeOzz (albo OzzBee)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:57 pm
Sayokun Ozzwald Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o nie dlub w nosie grabiami bo ci przescieradlo sie zamoczy taaa... dobra wykozystali mnie do pracy fizycznej i humor stracilem ide spac arielle: toto sie rozkrecilo zespol BeeOzz (albo OzzBee) nie jestem bee jestem hetero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:59 pm
nie maluj okien kredkami bo pedaly beda paradowac ci pod oknem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:00 pm
Sayokun Ozzwald Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o nie dlub w nosie grabiami bo ci przescieradlo sie zamoczy taaa... dobra wykozystali mnie do pracy fizycznej i humor stracilem ide spac arielle: toto sie rozkrecilo zespol BeeOzz (albo OzzBee) ah..rozumiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:03 pm
ariellechan Sayokun Ozzwald Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o nie dlub w nosie grabiami bo ci przescieradlo sie zamoczy taaa... dobra wykozystali mnie do pracy fizycznej i humor stracilem ide spac arielle: toto sie rozkrecilo zespol BeeOzz (albo OzzBee) ah..rozumiem xd brawo dobra teraz mnie juz naprawde nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:04 pm
ariellechan Sayokun Ozzwald Sayokun na chwile wylazlem i sie rozkrecili O_o nie dlub w nosie grabiami bo ci przescieradlo sie zamoczy taaa... dobra wykozystali mnie do pracy fizycznej i humor stracilem ide spac arielle: toto sie rozkrecilo zespol BeeOzz (albo OzzBee) ah..rozumiem xd nie dmuchaj na srednio wypieczonego kotleta bo mucha ci w oko wpadnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|