|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:59 am
Lethiel O.o *patrzy na katane* naaaajs twisted .... ..... ninja *popelz za nim i szuka wody utlenionej* już nie trzeba =^_^'= *pokazuje jej zabandażowaną ranę z wielką czerwoną plamą na środku* =^_^'= *chowa katane do plecaka* *bierze lejdi na plecy i wychodzi z łazienki* xD
Zuzika: cya o_O" (ja nie jestem saaammuuraajjeeem x_x )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:01 pm
Kiray Lethiel *podskok* redface xD *mac z podszczypem* ;> heart
no moze .. troszke.. zeby mi sie tylko tak chcialo jak mi sie nie chce >.> a co ci sie chce jak tamtego ci sie nie chce;> i wogole to co teraz porabiasz... swiateczne porzadki? em.. um.. nie powiem redface ;> heart
hm.. no wiec jak na razie zalatwiam te projekty co mi zajmuja jakos mniej czasu np. fotografie to w sumie mozna w kazdej chwili jak cos fajnego wpadnie w oko wink .. a co do pozaszkolnych to jestem juz po prawie wszystkich zakupach swiatecznych razz zostal mi tylko do zakupienia jutro celownik optyczny gonk .. nawet nie wiem jak to wyglada rofl no ale rano sie wybiore przed szkola poszukac wink .. noo i przygotowuje swiatecznie pierniczki dla znajomych i do domku mrgreen wczoraj ozdobilam caly polmisek a dzis jeszcze bede dorabiac ciasto na kolejne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:02 pm
Kiray *wystawia rece w obronnym gescie* jest uze prawdopodobienstwo ze tego nie widzialem... *pokazuje Ozzemu* do kad siegala jej slina... < nie wie co zrobic > sweatdrop bo wiesz, to taka choroba, ze czasem mam takie napady.. XDDDD < wykreca sie > hmmm 50 cm.. moj rekord >_> XD tzn. tu nie ma zadnej sliny, ta slina nie istnieje... ninja Anzek: ale nie masz wyjscia... mrgreen no popatrz tylko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:03 pm
Anzelmo Lethiel O.o *patrzy na katane* naaaajs twisted .... ..... ninja *popelz za nim i szuka wody utlenionej* już nie trzeba =^_^'= *pokazuje jej zabandażowaną ranę z wielką czerwoną plamą na środku* =^_^'= *chowa katane do plecaka* *bierze lejdi na plecy i wychodzi z łazienki* xD
Zuzika: cya o_O" (ja nie jestem saaammuuraajjeeem x_x ) no no ;> herbatka na zawolanie.. noszenie zeby sie nie przemeczac... biggrin tak to ja sie moge lenic xD heart *czochr go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:04 pm
witam widze ze event powoli zaczyna sie pokazywac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:04 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald HONOR - [DROGA BEZ ODWROTU #10] BLASK WOLNOSCI nie uwierzysz ale ostatnio zainstalowalem sobie winampa... i nawet jakies mp3 mam[nie liczac twoich] blaugh wywal winampa i zainstaluj foobara 3nodding ale plus za starania mrgreen z czasem... narazie musze zwiekszyc swoje zasoby wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:06 pm
Lethiel Kiray Lethiel *podskok* redface xD *mac z podszczypem* ;> heart
no moze .. troszke.. zeby mi sie tylko tak chcialo jak mi sie nie chce >.> a co ci sie chce jak tamtego ci sie nie chce;> i wogole to co teraz porabiasz... swiateczne porzadki? em.. um.. nie powiem redface ;> heart
hm.. no wiec jak na razie zalatwiam te projekty co mi zajmuja jakos mniej czasu np. fotografie to w sumie mozna w kazdej chwili jak cos fajnego wpadnie w oko wink .. a co do pozaszkolnych to jestem juz po prawie wszystkich zakupach swiatecznych razz zostal mi tylko do zakupienia jutro celownik optyczny gonk .. nawet nie wiem jak to wyglada rofl no ale rano sie wybiore przed szkola poszukac wink .. noo i przygotowuje swiatecznie pierniczki dla znajomych i do domku mrgreen wczoraj ozdobilam caly polmisek a dzis jeszcze bede dorabiac ciasto na kolejne wink taki celownik? 12
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:07 pm
Lethiel Kiray Lethiel *podskok* redface xD *mac z podszczypem* ;> heart
hm.. no wiec jak na razie zalatwiam te projekty co mi zajmuja jakos mniej czasu np. fotografie to w sumie mozna w kazdej chwili jak cos fajnego wpadnie w oko wink .. a co do pozaszkolnych to jestem juz po prawie wszystkich zakupach swiatecznych razz zostal mi tylko do zakupienia jutro celownik optyczny gonk .. nawet nie wiem jak to wyglada rofl no ale rano sie wybiore przed szkola poszukac wink .. noo i przygotowuje swiatecznie pierniczki dla znajomych i do domku mrgreen wczoraj ozdobilam caly polmisek a dzis jeszcze bede dorabiac ciasto na kolejne wink eee... jasne... *po co sie pytalem? confused * mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:08 pm
uuu.. jaki duuuzy mrgreen xD nu nie do konca.. taki malutki wink ale teraz chociaz wiem jak toto wyglada biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:09 pm
Rin_Youkai Kiray *wystawia rece w obronnym gescie* jest uze prawdopodobienstwo ze tego nie widzialem... *pokazuje Ozzemu* do kad siegala jej slina... < nie wie co zrobic > sweatdrop bo wiesz, to taka choroba, ze czasem mam takie napady.. XDDDD < wykreca sie > hmmm 50 cm.. moj rekord >_> XD tzn. tu nie ma zadnej sliny, ta slina nie istnieje... ninja w miejscach publicznych tez ci sie to zdarza?;> nie masz sie czego wstydzic... zdarza sie... nie mi ale sie zdarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel uuu.. jaki duuuzy mrgreen xD nu nie do konca.. taki malutki wink ale teraz chociaz wiem jak toto wyglada biggrin no duzy bo od duzego karabinu jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel Kiray Lethiel *podskok* redface xD *mac z podszczypem* ;> heart
hm.. no wiec jak na razie zalatwiam te projekty co mi zajmuja jakos mniej czasu np. fotografie to w sumie mozna w kazdej chwili jak cos fajnego wpadnie w oko wink .. a co do pozaszkolnych to jestem juz po prawie wszystkich zakupach swiatecznych razz zostal mi tylko do zakupienia jutro celownik optyczny gonk .. nawet nie wiem jak to wyglada rofl no ale rano sie wybiore przed szkola poszukac wink .. noo i przygotowuje swiatecznie pierniczki dla znajomych i do domku mrgreen wczoraj ozdobilam caly polmisek a dzis jeszcze bede dorabiac ciasto na kolejne wink eee... jasne... *po co sie pytalem? confused * mrgreen a poz a tym.. *potok slow* mrgreen heart hehe razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 12:13 pm
Kiray w miejscach publicznych tez ci sie to zdarza?;> nie masz sie czego wstydzic... zdarza sie... nie mi ale sie zdarza umm.. tak - w cukierniczym XD dzieki za pocieszenie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|