|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:25 am
Anzelmo Lethiel kaszl.. um.. net padl >.> zabic neo xD do łóżka, ale to już, lejdi >=D
na 'dzień dobry' kaszlesz... to zły znak ninja xD
to bylo tylko takie chrząkniecie nio emo nie cie do lozka !!! crying *siada na ziemi i udeza piastkami o podloige* rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:25 am
Rin_Youkai czy to ja tak tylko mam, ze mi pada w jakis waznych momentach >_>'''' Idzie sie do sklepu komputerowego i sie router kupuje i neostrada juz nie pada 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:26 am
Rin_Youkai Kiray Rin_Youkai ninja cus sie ruszylo z tym eventem? Czesław Niemen - Ty, Tylko Ty podrapiesz mnie po plecahc to ci powiem... no .. dobra oO < drapu drapu > a teraz dawaj te tajne informejszon ninja Anzel: a jakos tak nudno >_>' tak mi dobrze... heart okej... *szepcze jej na ucho* nic sie jeszcze nie zaczelo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:26 am
Rin_Youkai Lethiel Rin_Youkai Lethiel kaszl.. um.. net padl >.> zabic neo xD mi dzis 2 razy padl domokun domokun zlooo zloooo razz czy to ja tak tylko mam, ze mi pada w jakis waznych momentach >_>'''' Ni.. to juz lezy w jego naturze >.> prawda mendzioszko ? *pucia neo* eh..
Sei.. no wiec.. ja mam router xD i od kiedy on jest.. moj net potrafi bez ostrzezenia padac nawet na pare godzin ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:28 am
Rin_Youkai Lethiel Rin_Youkai Lethiel kaszl.. um.. net padl >.> zabic neo xD mi dzis 2 razy padl domokun domokun zlooo zloooo razz czy to ja tak tylko mam, ze mi pada w jakis waznych momentach >_>'''' nie...ja też tak mam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ni.. to juz lezy w jego naturze >.> prawda mendzioszko ? *pucia neo* eh..
Sei.. no wiec.. ja mam router xD i od kiedy on jest.. moj net potrafi bez ostrzezenia padac nawet na pare godzin ^^' To masz router do dupy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray Lethiel kaszl.. um.. net padl >.> zabic neo xD przeciez to wybraniec jest... nie mozna go zabic... wybraniec nie wybraniec zabije razz xD *tuuul* wink heart co tam u pana ? mrgreen ale z ciebie babo-chlop jest mrgreen dzisiaj bylem na kreglach i fajnie bylo... i wkoncu ogarniam sie pod wzgledem nauki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel to bylo tylko takie chrząkniecie nio emo nie cie do lozka !!! crying *siada na ziemi i udeza piastkami o podloige* rofl heart no dobrze, już dobrze... o_O" *tuli tuli* whee nie musisz iść do łóżka... ale... musisz wypić ze mną gorącą herbatke x3
Zuzika: ja na samuraja sie nie nadaje... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:29 am
Sei chan Lethiel Ni.. to juz lezy w jego naturze >.> prawda mendzioszko ? *pucia neo* eh..
Sei.. no wiec.. ja mam router xD i od kiedy on jest.. moj net potrafi bez ostrzezenia padac nawet na pare godzin ^^' To masz router do dupy xd moze... Kair ma router do neo podloczony tez.. i ma te same problemy >.> neo jest zla i tyle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:29 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel kaszl.. um.. net padl >.> zabic neo xD przeciez to wybraniec jest... nie mozna go zabic... wybraniec nie wybraniec zabije razz xD *tuuul* wink heart co tam u pana ? mrgreen ale z ciebie babo-chlop jest mrgreen dzisiaj bylem na kreglach i fajnie bylo... i wkoncu ogarniam sie pod wzgledem nauki... ja sie caly czas ogarniam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:30 am
Kiray tak mi dobrze... heart okej... *szepcze jej na ucho* nic sie jeszcze nie zaczelo xd jaki rozkoszniaczek XD ... tylko tyle? ... to wszystko?! XDD ehhhh - czekanie ciag dalszy -,-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:30 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel kaszl.. um.. net padl >.> zabic neo xD przeciez to wybraniec jest... nie mozna go zabic... wybraniec nie wybraniec zabije razz xD *tuuul* wink heart co tam u pana ? mrgreen ale z ciebie babo-chlop jest mrgreen dzisiaj bylem na kreglach i fajnie bylo... i wkoncu ogarniam sie pod wzgledem nauki... babo-chlop ? rofl
uuu.. kreglasty Kiraj puci puuu mrgreen teeez che razz gralam tylko raz w zyciu >.> a co do nauki to gratuluje wytrwalosci biggrin razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:31 am
Lethiel moze... Kair ma router do neo podloczony tez.. i ma te same problemy >.> neo jest zla i tyle wink Ja mam neo i router d-link'a i nic mi nigdy nie padlo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:31 am
Anzelmo
Zuzika: ja na samuraja sie nie nadaje... xDD
wykrecamy sie od odpowiedzialnosci, co ? mrgreen My Chemical Romance - 11 - The Black Parade - Teenagers
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:32 am
Anzelmo Lethiel to bylo tylko takie chrząkniecie nio emo nie cie do lozka !!! crying *siada na ziemi i udeza piastkami o podloige* rofl heart no dobrze, już dobrze... o_O" *tuli tuli* whee nie musisz iść do łóżka... ale... musisz wypić ze mną gorącą herbatke x3
Zuzika: ja na samuraja sie nie nadaje... xDD heart _ heart *podpelzl do niego* *wspina mu sie na ramie i łypie na kubeczek*
Sei.. hm.. mzoe to przez to ze ja na pietrze a router na dole.. chociaz to chyba nie ma wiekszego znaczenia..eh.. no coz.. tak jest i musze sie przemeczyc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|