|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:54 pm
Lina-san Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* Taki z ogniskiem, tańcami i czarmi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:54 pm
Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Lethiel ale ja mu nie chcialam krzywdy zrobić crying *przytula Serafina* psieprasham...... crying *przytula sie * spoko wiem ale troche reszta mie przygniotła przepraszam za reszte gonk crying *przytulas* spox na szczęsicie jestem wampirem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:55 pm
Sei chan Lina-san Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* Taki z ogniskiem, tańcami i czarmi??? Zapomniałaś o alkocholu i innych używkach ale oczywiście co kto lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:55 pm
Sei chan Lina-san Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* Taki z ogniskiem, tańcami i czarmi??? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:56 pm
Lina-san Sei chan Lina-san Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* Taki z ogniskiem, tańcami i czarami??? cry To go zróbmy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:57 pm
Lina-san Sei chan Lina-san Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* Taki z ogniskiem, tańcami i czarmi??? cry fajniusio 4laugh ..... ale czmu placzesz ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san SERAFIN-WAMPIRE Lethiel ale ja mu nie chcialam krzywdy zrobić crying *przytula Serafina* psieprasham...... crying *przytula sie * spoko wiem ale troche reszta mie przygniotła Ojej a coś ci się stało *przygląda sie czy nic mu nie jest* Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* czemu by nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Albo mi się wydaje albo mnie ignorujecie stare ... cóż dzięx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:58 pm
Parszywa myszka, znowu baterie w niej poszły stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:58 pm
Sei chan Lina-san Sei chan Lina-san Zróbmy Sabat *_________* *słodkie oczka i rozmarzenie* Taki z ogniskiem, tańcami i czarami??? cry To go zróbmy 4laugh Siuper...bo myslałam ze Leti nie lubi sabatów... *wbiega do swojego pokoju i zaczyna znosic jedzenie koce i pare mioteł whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:59 pm
*Zaczyna ukłądać stosik z drewna*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:59 pm
Lorak Albo mi się wydaje albo mnie ignorujecie stare ... cóż dzięx *łapie go za ręke* nikt nie ignoruje *sadza na siłe na jednym z koców whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:00 pm
Lina-san Lorak Albo mi się wydaje albo mnie ignorujecie stare ... cóż dzięx *łapie go za ręke* nikt nie ignoruje *sadza na siłe na jednym z koców whee * Eeeeeee dzieki smile moze mógłbym w czymś pomóc ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nudzi mi sie biggrin zbumpuje questa lethi i sei biggrin kto chce jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Albo mi się wydaje albo mnie ignorujecie stare ... cóż dzięx wydaje ci sie ale mój net siada dlatego tak wolno reaguje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|