|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:30 pm
ariellechan ale Zdzich (drugi buntownik) wszystko wcześniej załatwił i jeszcze fajny transport mamy xd eek ... Zdzichu sie postawil... no nie, cos ty! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ariellechan Omega Sun ariellechan BeeWolf ariellechan ja chce być generałem whee
Pokazuje na nia palcem i się śmieje.
reakcja do przewidzenia, więc... oficjalnie wypowiadam ci bunt pirate i mianuje się jego generałem ninja tylko wiesz, moze byc problem, bo zeby wejsc do ich panstwa musisz miec wize i imienne zaproszenie blaugh mozesz sobie co najwyzej przed murem granicznym sie pobuntowac, ale nie wiem czy ktos zauwazy... ale Zdzich (drugi buntownik) wszystko wcześniej załatwił i jeszcze fajny transport mamy xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ariellechan w lodówce mam jeszcze dwóch obywateli, co daje mi przewagę liczebną whee rofl nie widzę nic śmiesznego w tym, że moi żołnierze lubią siedzieć w lodówce whee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:31 pm
ariellechan Ozzwald ariellechan w lodówce mam jeszcze dwóch obywateli, co daje mi przewagę liczebną whee rofl nie widzę nic śmiesznego w tym, że moi żołnierze lubią siedzieć w lodówce whee rofl a mnie bawi to ze nie masz szans na zaproszenie do gildii RP blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:31 pm
Rin_Youkai ariellechan ale Zdzich (drugi buntownik) wszystko wcześniej załatwił i jeszcze fajny transport mamy xd eek ... Zdzichu sie postawil... no nie, cos ty! rofl no a jak ty myślałaś, że Zdichu się, nie zbuntuje question rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:38 pm
Ozzwald ariellechan Ozzwald ariellechan w lodówce mam jeszcze dwóch obywateli, co daje mi przewagę liczebną whee rofl nie widzę nic śmiesznego w tym, że moi żołnierze lubią siedzieć w lodówce whee rofl a mnie bawi to ze nie masz szans na zaproszenie do gildii RP blaugh jakiej gildii RP ?? >_> <_< (czyżby mój chytry plan nie przewidywał takiego przebiegu sprawy ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:39 pm
ariellechan jakiej gildii RP ?? >_> <_< (czyżby mój chytry plan nie przewidywał takiego przebiegu sprawy ninja ) a Ty myslalas, ze o czym rozmawiamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:41 pm
Omega Sun ariellechan jakiej gildii RP ?? >_> <_< (czyżby mój chytry plan nie przewidywał takiego przebiegu sprawy ninja ) a Ty myslalas, ze o czym rozmawiamy? a miało być tak dobrze, no ale cóż *idzie po ptasie mleczko* Trudno się mówi *zjada jedno* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:42 pm
ariellechan Ozzwald ariellechan Ozzwald ariellechan w lodówce mam jeszcze dwóch obywateli, co daje mi przewagę liczebną whee rofl nie widzę nic śmiesznego w tym, że moi żołnierze lubią siedzieć w lodówce whee rofl a mnie bawi to ze nie masz szans na zaproszenie do gildii RP blaugh jakiej gildii RP ?? >_> <_< (czyżby mój chytry plan nie przewidywał takiego przebiegu sprawy ninja ) dnia 3 marca 2005 roku Bee wraz ze mna zalorzyl gildie Ruskich Partyzantow... do gildii RP nie mozna sie tak poprostu dostac jak tutaj... ho ho ho dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:43 pm
Ozzwald dnia 3 marca 2005 roku Bee wraz ze mna zalorzyl gildie Ruskich Partyzantow... do gildii RP nie mozna sie tak poprostu dostac jak tutaj... ho ho ho dramallama coś o tym słyszałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:46 pm
ariellechan Ozzwald dnia 3 marca 2005 roku Bee wraz ze mna zalorzyl gildie Ruskich Partyzantow... do gildii RP nie mozna sie tak poprostu dostac jak tutaj... ho ho ho dramallama coś o tym słyszałam xd prędka jesteś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:48 pm
BeeWolf ariellechan Ozzwald dnia 3 marca 2005 roku Bee wraz ze mna zalorzyl gildie Ruskich Partyzantow... do gildii RP nie mozna sie tak poprostu dostac jak tutaj... ho ho ho dramallama coś o tym słyszałam xd prędka jesteś. pirate no a jak exclaim jeszcze parę razy się zbuntuje i mnie przyjmiecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:50 pm
ide spac bo kurde jutro o swicie (12:00 am) mam angielski crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:55 pm
Ozzwald ide spac bo kurde jutro o swicie (12:00 am) mam angielski crying blady świt rofl papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:57 pm
Ozzwald ide spac bo kurde jutro o swicie (12:00 am) mam angielski crying To ja posiedze sobie bo mam o 6.15 wstać więc to środek dnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|