|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 10:58 am
Ozzwald Kiray kup sobie telefon z wibracjami xd zawsze w kontakcie co to bedzie za radosc jak zadzwoni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 10:59 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki ech... jaka ta miłość potrafi być dobijająca... jaka? mnie od ponad roku nie dobija a wrecz przeciwnie biggrin no wlasnie czekam, az mnie w koncu przestanie dobijac... bo ja chyba jestem za bardzo wymagajaca... xp to czego ty wymagasz? Ja już powiedziałem jaka ona po prostu jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:00 am
BeeWolf Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki ech... jaka ta miłość potrafi być dobijająca... jaka? mnie od ponad roku nie dobija a wrecz przeciwnie biggrin no wlasnie czekam, az mnie w koncu przestanie dobijac... bo ja chyba jestem za bardzo wymagajaca... xp to czego ty wymagasz? Ja już powiedziałem jaka ona po prostu jest.
"zle sie prowadzi" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:01 am
EvilYuki `Amelia` EvilYuki przykro mi po prostu, ze od rana znaku zycia nie dal... :< rozumiem, rozumiem... *poklepuje Yuki po ramieniu* nareszce ktośrozumie... xD dzięki Ci, o wielka! :] nie można tak się nie odzywać przez cały dzień gonk żadnej strzałki/głuchacza/sygnału/biedaka.... *____*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:02 am
Ozzwald BeeWolf Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki ech... jaka ta miłość potrafi być dobijająca... jaka? mnie od ponad roku nie dobija a wrecz przeciwnie biggrin no wlasnie czekam, az mnie w koncu przestanie dobijac... bo ja chyba jestem za bardzo wymagajaca... xp to czego ty wymagasz? Ja już powiedziałem jaka ona po prostu jest.
"zle sie prowadzi" ? OI!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:03 am
`Amelia` EvilYuki `Amelia` EvilYuki przykro mi po prostu, ze od rana znaku zycia nie dal... :< rozumiem, rozumiem... *poklepuje Yuki po ramieniu* nareszce ktośrozumie... xD dzięki Ci, o wielka! :] nie można tak się nie odzywać przez cały dzień gonk żadnej strzałki/głuchacza/sygnału/biedaka.... *____* lajdaka/bzykacza/pszczulki/pijaka/baczka/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:03 am
`Amelia` EvilYuki `Amelia` EvilYuki przykro mi po prostu, ze od rana znaku zycia nie dal... :< rozumiem, rozumiem... *poklepuje Yuki po ramieniu* nareszce ktośrozumie... xD dzięki Ci, o wielka! :] nie można tak się nie odzywać przez cały dzień gonk żadnej strzałki/głuchacza/sygnału/biedaka.... *____* ach, ach, juz sie odezwał <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:05 am
EvilYuki `Amelia` EvilYuki `Amelia` EvilYuki przykro mi po prostu, ze od rana znaku zycia nie dal... :< rozumiem, rozumiem... *poklepuje Yuki po ramieniu* nareszce ktośrozumie... xD dzięki Ci, o wielka! :] nie można tak się nie odzywać przez cały dzień gonk żadnej strzałki/głuchacza/sygnału/biedaka.... *____* ach, ach, juz sie odezwał <3 telefon zawibrowal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:06 am
# OK Go - [OK Go #03] You're So Damn Hot [2:39]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:07 am
BeeWolf Ja już powiedziałem jaka ona po prostu jest. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
`Amelia` EvilYuki `Amelia` EvilYuki przykro mi po prostu, ze od rana znaku zycia nie dal... :< rozumiem, rozumiem... *poklepuje Yuki po ramieniu* nareszce ktośrozumie... xD dzięki Ci, o wielka! :] nie można tak się nie odzywać przez cały dzień gonk żadnej strzałki/głuchacza/sygnału/biedaka.... *____* no faktycznie jak nie poscil strzalki to musial sie utopic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald EvilYuki ach, ach, juz sie odezwał <3 telefon zawibrowal blaugh stare nie lubie was, poskarzę sie komuś crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:08 am
Autark BeeWolf Ja już powiedziałem jaka ona po prostu jest. 4laugh stare zjem Cie, zobaczysz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:09 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki ach, ach, juz sie odezwał <3 telefon zawibrowal blaugh stare nie lubie was, poskarzę sie komuś crying Nejlepiej opcemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 11:09 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki ach, ach, juz sie odezwał <3 telefon zawibrowal blaugh stare nie lubie was, poskarzę sie komuś crying może mnie? xd Super Wiewiórze? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|