|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:29 pm
*wstaje* coś ciekawego dostałes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:30 pm
yume... nio powiedz ze ci sie podoba bo bede za toba na przerwach śpiewala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Ludzie, Gaia mnie dzis lubi^^! Najpierw po powrocie ze szkoly dostalem pinkalinka, a teraz jeszcze kuferek 4laugh !!! farciashu xd ....... i jak podoba sie piosenka ??? 4laugh whee ...nie podobala mi sie stare ...oni tam ciagle powtarzaja 'rape me' stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:31 pm
Yumehayla Lethiel Yumehayla Ludzie, Gaia mnie dzis lubi^^! Najpierw po powrocie ze szkoly dostalem pinkalinka, a teraz jeszcze kuferek 4laugh !!! farciashu xd ....... i jak podoba sie piosenka ??? 4laugh whee ...nie podobala mi sie stare ...oni tam ciagle powtarzaja 'rape me' stare ... nio cio ty.... ze dwa razy jest "hate me" ... a pozatym fajnusia 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:32 pm
Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:33 pm
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla Ludzie, Gaia mnie dzis lubi^^! Najpierw po powrocie ze szkoly dostalem pinkalinka, a teraz jeszcze kuferek 4laugh !!! farciashu xd ....... i jak podoba sie piosenka ??? 4laugh whee ...nie podobala mi sie stare ...oni tam ciagle powtarzaja 'rape me' stare ... nio cio ty.... ze dwa razy jest "hate me" ... a pozatym fajnusia 3nodding whee a przeslijcie mi tesz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:34 pm
SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee Nyu^ ^ Teraz już nie wstaniesz!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee Skacze na Lethiel blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:35 pm
Yumehayla Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee Skacze na Lethiel blaugh eek .......... 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:36 pm
Lethiel Yumehayla Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee Skacze na Lethiel blaugh eek .......... 4laugh whee Nyu eek Yume strasznie ciężki jesteś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:37 pm
*zwiasa z gałęzi trzymając się jej kolanami* cześć *ziewwwwwww* przegapiłam cośik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:38 pm
Yumehayla Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee Skacze na Lethiel blaugh *skacze na łóżko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 12:38 pm
Sei chan Lethiel Yumehayla Lethiel SERAFIN-WAMPIRE Sei chan SERAFIN-WAMPIRE *wstaje* coś ciekawego dostałes *Wywraca go spowrotem nie pozwalając wstać*Nyu^ ^ koniec tego dobrego *podnosi sie siłą woli* *skacze na Serafina* 4laugh whee Skacze na Lethiel blaugh eek .......... 4laugh whee Nyu eek Yume strasznie ciężki jesteś xd WCALE ZE NIE gonk scream !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|