|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 12:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 12:57 am
dzien dobry towarzyszu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 1:05 am
kurde jakos mam uraz do gaii ide se xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 1:58 am
kuna ale mnie ta szmata linkin dobija nie dosc ze sie wymadrza na wszystkie tematy xp tojeszcze sie innych czepia gonk
co za smarkactwo stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 2:33 am
Baliaur kuna ale mnie ta szmata linkin dobija nie dosc ze sie wymadrza na wszystkie tematy xp tojeszcze sie innych czepia gonk
co za smarkactwo stressed chuj z nim.....olej tepaka......sie kurwa wszyscy mlodzi stamtad zachowuja jak jacys dorosli...smieszne to sie zaczyna robic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 2:40 am
revcat Baliaur kuna ale mnie ta szmata linkin dobija nie dosc ze sie wymadrza na wszystkie tematy xp tojeszcze sie innych czepia gonk
co za smarkactwo stressed chuj z nim.....olej tepaka......sie kurwa wszyscy mlodzi stamtad zachowuja jak jacys dorosli...smieszne to sie zaczyna robic.... raczej zalosne confused ale jak oni nie rpzestana to sie im bany posypia i beda mieli to co chcieli pirate
no to polej Genrale cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 2:44 am
Baliaur revcat Baliaur kuna ale mnie ta szmata linkin dobija nie dosc ze sie wymadrza na wszystkie tematy xp tojeszcze sie innych czepia gonk
co za smarkactwo stressed chuj z nim.....olej tepaka......sie kurwa wszyscy mlodzi stamtad zachowuja jak jacys dorosli...smieszne to sie zaczyna robic.... raczej zalosne confused ale jak oni nie rpzestana to sie im bany posypia i beda mieli to co chcieli pirate
no to polej Genrale cool ja bym ich pobanowal z najwieksza przyjemnoscia......*polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 2:48 am
revcat Baliaur revcat Baliaur kuna ale mnie ta szmata linkin dobija nie dosc ze sie wymadrza na wszystkie tematy xp tojeszcze sie innych czepia gonk
no to polej Genrale cool ja bym ich pobanowal z najwieksza przyjemnoscia......*polewa* tja ale tylko tymaczasowo by sie pokory nauczyli mrgreen *pije* nu ja sobie poszukam jakiejs dobrej witryny i forum o fotografi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 3:01 am
Baliaur kuna ale mnie ta szmata linkin dobija nie dosc ze sie wymadrza na wszystkie tematy xp tojeszcze sie innych czepia gonk
co za smarkactwo stressed a mnie to rybka ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:11 am
Mam was pozdrowic... od Arife.. Ci o ktorych chodzi niech sie czuja pozdrowieni... niedlugo wraca do domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:25 am
Wrociłem z samobujczej misji, wic witam po krotkiej przerwie, ... było zimno, padał deszcz, las z chmurami sie sprzeciwili mi a na dodatek jak by tego było mało ugryzł mnie leśny pedał, ... ale wygrałem i ejstem. świat jest bezpieczny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:27 am
Ozzwald Mam was pozdrowic... od Arife.. Ci o ktorych chodzi niech sie czuja pozdrowieni... niedlugo wraca do domu... czuje....czuje....czuje ze musze napic.... *polewa* n/c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:36 am
BeeWolf_san Wrociłem z samobujczej misji, wic witam po krotkiej przerwie, ... było zimno, padał deszcz, las z chmurami sie sprzeciwili mi a na dodatek jak by tego było mało ugryzł mnie leśny pedał, ... ale wygrałem i ejstem. świat jest bezpieczny. ze witaj.....tawarisz! oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:42 am
revcat Ozzwald Mam was pozdrowic... od Arife.. Ci o ktorych chodzi niech sie czuja pozdrowieni... niedlugo wraca do domu... czuje....czuje....czuje ze musze napic.... *polewa* n/c dokładnie n/c rolleyes *polewa sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 4:44 am
BeeWolf_san Wrociłem z samobujczej misji, wic witam po krotkiej przerwie, ... było zimno, padał deszcz, las z chmurami sie sprzeciwili mi a na dodatek jak by tego było mało ugryzł mnie leśny pedał, ... ale wygrałem i ejstem. świat jest bezpieczny. pomidor ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|