|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:21 am
köszi biggrin neked meg a sárkánykád whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:33 am
végre az olyan lökött sárkánymániásokra is gondoltak mint én..... már csak egy sárkány hiányzik....de félő hogy arra soha nem gyűlik össze a goldom sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:34 am
stranger12 végre az olyan lökött sárkánymániásokra is gondoltak mint én..... már csak egy sárkány hiányzik....de félő hogy arra soha nem gyűlik össze a goldom sweatdrop melyik?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:37 am
természetesen a fallen wish... de gyüjtögetek...és majd egyszer.....biztosan....végül is ráérek.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:52 am
jaaah a fallen wish biggrin az nekem már szerencsére megvan biggrin emléxem anno de örültem neki mire megszereztem..... de milyen lassan fejlődött ki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 17, 2009 12:49 am
Nekem 1 sárkim van: a TTRPG cucc smile Üh én meg nem tudom mit vegyek vagy mire gyűjtsek... van annyi cuccom hogy 1-2 wishlistes cuccot megvegyek csak nemtom biztosan hogy megvegyem-e őket, meg hogy mihez passzolnának... Úgyhogy egyelőre gyűjtögetek tovább sweatdrop Éééés holnap tali biggrin Am majdnem egyforma színű a hajunk Napsugar smile Fested vagy eleve ilyen színű? (én nem festem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 17, 2009 3:47 am
Ééééés humanoid gyilkos bálna lett az avim! Kinek hogy tetszik? blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 17, 2009 12:39 pm
Nekem tetszik de miért gyilkos bálna? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 17, 2009 2:12 pm
Tomi3 Nekem tetszik de miért gyilkos bálna? rofl Hát... 1 tudtam hogy van ilyen "farkinca" 2 még senkit se láttam olyanba 3 megtetszett blaugh smile 4. tektekbe megtetszett a próbaösszeállítás 5. bírom őket, igaz a delfinek a top favoritjaim... Egyszer láttam élőbe am Kanadában smile Meg belugát is ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 11:36 am
juhúúúú kis sárkány lettem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 11:38 am
Obilia Nekem 1 sárkim van: a TTRPG cucc smile Üh én meg nem tudom mit vegyek vagy mire gyűjtsek... van annyi cuccom hogy 1-2 wishlistes cuccot megvegyek csak nemtom biztosan hogy megvegyem-e őket, meg hogy mihez passzolnának... Úgyhogy egyelőre gyűjtögetek tovább sweatdrop Éééés holnap tali biggrin Am majdnem egyforma színű a hajunk Napsugar smile Fested vagy eleve ilyen színű? (én nem festem) jah nekem festett és elvileg éjfeketére csak mivel a nap kiszívta ilyen színű lett sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 12:36 pm
A sok fehérséged után meglepő ez a fekete sárkány, mondjuk én is szemezek vele. Talán majd veszek egyet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 12:43 pm
sweatdrop hangulat ember vagyok sweatdrop amugy most jól jársz ha veszel.... nagyon le ment az ára smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 12:52 pm
Tudom, azt várom, hogy 20-30 ezerre essen az ára. pirate Nézd meg a Sibyl's Incantation-t, szerintem neked is jól állna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 12:54 pm
jajj kinéztem már ezt az itemet is magamnak biggrin XD tetszik a haj benne biggrin csak kár h most költöttem el egy halom pénzem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|