|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:25 pm
Valter ShilvaRays Valter ShilvaRays Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl Ja chyba odpadam smile xd czemu question bo jestem on XD aha ... wiesz .. ja tam nikomu nigdzie ( chwilowo ) nie mam zamiaru w gacie zaglądać rofl kto wie kto tam siedzi po drugiej stronie ... rofl Hej, jestem Wojtuś... mam 12 lat... chętnie Cię poznam smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:30 pm
ShilvaRays Valter ShilvaRays Valter ShilvaRays Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl Ja chyba odpadam smile xd czemu question bo jestem on XD aha ... wiesz .. ja tam nikomu nigdzie ( chwilowo ) nie mam zamiaru w gacie zaglądać rofl kto wie kto tam siedzi po drugiej stronie ... rofl Hej, jestem Wojtuś... mam 12 lat... chętnie Cię poznam smile mrgreen spoko .. mam 18 ... i nie jestem ***** stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 4:15 pm
Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl a po co ci? komp ci nie starczy? whee mojemu koledze irkowi np starcza komp i coca cola(nawet mowi o niej narzeczona) xp -------- ehh... spac mi sie nie chce i buduje baze z topicami informujacymi w subforum sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:27 pm
Baranina Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl a po co ci? komp ci nie starczy? whee mojemu koledze irkowi np starcza komp i coca cola(nawet mowi o niej narzeczona) xp -------- ehh... spac mi sie nie chce i buduje baze z topicami informujacymi w subforum sweatdrop kolega mojego chłopaka woli pepsi. aczkolwiek jeden znajomy informatyk znalazł sobie dziewczynę, co jest anomalią na skalę światową :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 8:59 am
Jukatan Baranina Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl a po co ci? komp ci nie starczy? whee mojemu koledze irkowi np starcza komp i coca cola(nawet mowi o niej narzeczona) xp -------- ehh... spac mi sie nie chce i buduje baze z topicami informujacymi w subforum sweatdrop kolega mojego chłopaka woli pepsi. aczkolwiek jeden znajomy informatyk znalazł sobie dziewczynę, co jest anomalią na skalę światową :/ to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 12:57 pm
Valter to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question mrgreen bardzo mozliwe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:36 pm
Baranina Valter to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question mrgreen bardzo mozliwe mrgreen nie ... to nie możliwe ... to nie może tak być . *linczuje sie kablem od bezprzewodowej myszy* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:23 pm
Valter Baranina Valter to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question mrgreen bardzo mozliwe mrgreen nie ... to nie możliwe ... to nie może tak być . *linczuje sie kablem od bezprzewodowej myszy* crying Jest jeden sposob by temu zaradzic *patrzy w swoją kryształową kule i stawia pasjansa *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:43 am
Baranina Valter Baranina Valter to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question mrgreen bardzo mozliwe mrgreen nie ... to nie możliwe ... to nie może tak być . *linczuje sie kablem od bezprzewodowej myszy* crying Jest jeden sposob by temu zaradzic *patrzy w swoją kryształową kule i stawia pasjansa * i co tam widzisz question jakieś rady ... pomysły .... rachunek za wróżenie question rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 4:58 am
Valter Baranina Valter Baranina Valter to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question mrgreen bardzo mozliwe mrgreen nie ... to nie możliwe ... to nie może tak być . *linczuje sie kablem od bezprzewodowej myszy* crying Jest jeden sposob by temu zaradzic *patrzy w swoją kryształową kule i stawia pasjansa * i co tam widzisz question jakieś rady ... pomysły .... rachunek za wróżenie question rofl rofl ale to 1k bedzie cie kosztowalo moj synu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 6:44 am
Baranina Valter Baranina Valter Baranina Valter to jak .... jestem informatykiem i to ma oznaczać że nie będe miał dziewczyny crying question mrgreen bardzo mozliwe mrgreen nie ... to nie możliwe ... to nie może tak być . *linczuje sie kablem od bezprzewodowej myszy* crying Jest jeden sposob by temu zaradzic *patrzy w swoją kryształową kule i stawia pasjansa * i co tam widzisz question jakieś rady ... pomysły .... rachunek za wróżenie question rofl rofl ale to 1k bedzie cie kosztowalo moj synu 3nodding *grzecznie wypłaca 1k* a tera czekam na wróżbę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 1:26 am
Valter Baranina Valter Baranina Valter nie ... to nie możliwe ... to nie może tak być . *linczuje sie kablem od bezprzewodowej myszy* crying Jest jeden sposob by temu zaradzic *patrzy w swoją kryształową kule i stawia pasjansa * i co tam widzisz question jakieś rady ... pomysły .... rachunek za wróżenie question rofl rofl ale to 1k bedzie cie kosztowalo moj synu 3nodding *grzecznie wypłaca 1k* a tera czekam na wróżbę xd Musisz synu mniej czasu spędzać przed kompem a więcej na dworzu. I zainwestuj w miętowki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 1:29 am
*spadla z krzesla* czy u mnei tez to podziala? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 1:59 am
wilkus *spadla z krzesla* czy u mnei tez to podziala? xp u ciebie wystarczy zmiana odzieży na dzisiejszą i umycie zębów xp ewentualnie opcja nr 2 : wystarczy trąbek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 2:00 am
Baranina Valter *grzecznie wypłaca 1k* a tera czekam na wróżbę xd Musisz synu mniej czasu spędzać przed kompem a więcej na dworzu. I zainwestuj w miętowki xp yyyy ... no teges ... zz miętówkami nie mam problemów... a wychodzenie na dwór nic nie daje . stare edit: ale może nadrobie zaległości na woodstoku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|