|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:36 am
sweet_chii BeeWolf_san No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ? ha ha ha,... bardzo smieszne stressed . w twoich snach chyba xp oj, dziefcynko... ty nawet nie chcesz wiedzieć jakie on ma pojebane sny... kiedyś mi jeden opowiedział... trzy dni siedziałem zeschizowany pod ścianą gryząc tynk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:39 am
Hadarniel przy normalnym swietle a nie tej badziewnej lampie z mojego pokoju byly wtedy rozowe ;P teraz to co na fotce niby-rozowe, jest rude. mam z 11 odcieni na glowie. crying crying a ja mam tylko dwa odcienie teraz... ale po nowym roku strzygę i jadę je na niebiesko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:40 am
wywlok666 a oto drugi użytkownik konta Wywłoka .. mój brat *on to ten najwyższy, z długimi włosami* kubawyglada jak Kurt Cobain eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:42 am
kingus wywlok666 a oto drugi użytkownik konta Wywłoka .. mój brat *on to ten najwyższy, z długimi włosami* kubawyglada jak Kurt Cobain eek no nie żartuj... Cobain był kurduplem... Kuba to duuuuuuuuuuży chłopiec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:02 am
Kukus sweet_chii BeeWolf_san No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ? ha ha ha,... bardzo smieszne stressed . w twoich snach chyba xp oj, dziefcynko... ty nawet nie chcesz wiedzieć jakie on ma pojebane sny... kiedyś mi jeden opowiedział... trzy dni siedziałem zeschizowany pod ścianą gryząc tynk smacznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:05 am
kingus wywlok666 a oto drugi użytkownik konta Wywłoka .. mój brat *on to ten najwyższy, z długimi włosami* kubawyglada jak Kurt Cobain eek hyhy .. smieszne ze tak mowisz bo pare jego kolezanek tez tak go nazwało.. Kuba ma koło 176-177 cm ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:58 am
Vykk sweet_chii BeeWolf_san ] No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ? ha ha ha,... bardzo smieszne stressed . w twoich snach chyba xp ja bym uwazal na to ostatnie bo bog jeden wie co mu tam chodzi po glowie...ale nie powiem ze nie jestes Kawaii biggrin Malo powiedziane.. biggrin Gdzie mieszkasz dziewczyno??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:59 am
kingus wywlok666 a oto drugi użytkownik konta Wywłoka .. mój brat *on to ten najwyższy, z długimi włosami* kubawyglada jak Kurt Cobain eek Wyglada jak moj kolega ze starej szkoly...O______o;;;;;;;;; Tylko nie pamietam jak tamten mial na imie...wiec moze to on razz Mece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:13 am
Ahem, ahem, a ja sie jeszcze na dobre nie przylaczylam, ale co tam-oto ja. Mesiasta razz  Mece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:42 am
Wodzu Vykk sweet_chii BeeWolf_san ] No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ? ha ha ha,... bardzo smieszne stressed . w twoich snach chyba xp ja bym uwazal na to ostatnie bo bog jeden wie co mu tam chodzi po glowie...ale nie powiem ze nie jestes Kawaii biggrin Malo powiedziane.. biggrin Gdzie mieszkasz dziewczyno?? warszawa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 10:44 am
oo... jaki slodki spioszek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:24 am
sweet_chii jestes z wawy ? fajnie ^__^ napisz do mnie na PM i daj mi swoj numer gg jesli mozesz zgadamy sie moze jakos i spotkamy ^__^ jesli chcesz oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:25 am
*usłyszała magiczne slowo i zaraz przyleciała* sesja ? *__* gracie w D&D chyba ? *probuje cos zobaczyc na zdjeciu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|