|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:30 am
Agria PIN - Bo to co dla mnie ( w teledysku jest ladny comatus heart ) feeeee i to ja nazekam ze mnie sasiedzi zmuszaja do sluchania tego :Sylver Lay All Your Love On Me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:38 am
Owiec Agria PIN - Bo to co dla mnie ( w teledysku jest ladny comatus heart ) feeeee i to ja nazekam ze mnie sasiedzi zmuszaja do sluchania tego :Sylver Lay All Your Love On Me ja to lubie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:41 am
Agria Owiec Agria PIN - Bo to co dla mnie ( w teledysku jest ladny comatus heart ) feeeee i to ja nazekam ze mnie sasiedzi zmuszaja do sluchania tego :Sylver Lay All Your Love On Me ja to lubie mrgreen nie doluj mnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 1:00 am
Owiec Agria Owiec Agria PIN - Bo to co dla mnie ( w teledysku jest ladny comatus heart ) feeeee i to ja nazekam ze mnie sasiedzi zmuszaja do sluchania tego :Sylver Lay All Your Love On Me ja to lubie mrgreen nie doluj mnie sweatdrop www.interia.pl wez odsluchaj sobie Fergie - LOndon Bridge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 2:30 am
paradise lost - world pretending
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:23 am
Powtórka finału "Tanca z gwiazdami" w Sopocie... czy cos takiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 8:07 am
"La Traviata" Verdiego w wykonaniu Luciano Pavarottioego. (przed chwilą "Toreador" z "Carmen", za chwile "Caruso", oczywiście Pavarotti 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 8:39 am
Behold...the Arctopus - [Nano-nucleonic Cyborg Summoning #01] Exospacial Psionic Aura [7:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:39 am
Satou Naoki - "Sadame (piano version)" [2:53]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:47 am
Alice in Chains - Brother
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:55 am
a ja wszystko co by sprawiało złej atmosfery mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 1:54 am
"Figaro figaro figaro figarofigarofigarofigarofigarofigarofigarofigarofigaro FIIIGAAAROOO, tralalala lalalalalalalalalalalalalalala la la la LAAAAAA, equalita equalitaaa, unno la valta unno la valta, ej figaro, figaro qua, figaro la, figaro ke, figaro si, velecita velacita velacita, bravo figaro bravo bravimisso bravo figaro, lalalalalalalalala, ave fortuna ave fortuna, VELACIIITAAAAAA!!!" by Pavarotti of kurz xd Z błedami i brakami, bo ja nawet jednego slowa po wlosku nie znam... czy po jakiemu to jest xd I nigdy bym nie pomyslała, że od Muzyki Bardzo Powaznej i Bardzo Klasycznej i Bardzo Wysoskiej mozna takiej głupawki dostac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 4:05 am