|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 3:39 am
calkiem niezle rysiki ;3 zdjecie zachodzacego slonka mi sie bardzo podoba heart , szkoda tylko ze sie tam te przewody wysokiego napiecia wslizgnely xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 9:10 am
Lethiel calkiem niezle rysiki ;3 zdjecie zachodzacego slonka mi sie bardzo podoba heart , szkoda tylko ze sie tam te przewody wysokiego napiecia wslizgnely xD Dziekuje... Ciesze sie, ze sie podoba 3nodding A co do przewodow to inaczej sie nie dalo... Tez mnie to irytuje. Ale przynajmniej widac, ze nie tylko w Polsce kable zawsze wlaza w kadr wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:23 am
Dobra, dostałaś ode mnie łocza... No, w sumie to od mojej siostry, ale przeze mnie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 7:51 am
Kaplanka Meteorytu Lethiel calkiem niezle rysiki ;3 zdjecie zachodzacego slonka mi sie bardzo podoba heart , szkoda tylko ze sie tam te przewody wysokiego napiecia wslizgnely xD Dziekuje... Ciesze sie, ze sie podoba 3nodding A co do przewodow to inaczej sie nie dalo... Tez mnie to irytuje. Ale przynajmniej widac, ze nie tylko w Polsce kable zawsze wlaza w kadr wink złośliwosc przedmiotow martwych x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 12:21 pm
...Kable są genialne, szkoda, że nie widać ich bardziej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 4:46 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Kable są genialne, szkoda, że nie widać ich bardziej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 7:59 am
Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Kable są genialne, szkoda, że nie widać ich bardziej. ...Nu i git. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:29 pm
...Zalatuje mi Sętowskim? ...Tak, to na pewno on. ...Tomasz Sętowski - uwielbiam jego prace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:15 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Zalatuje mi Sętowskim? ...Tak, to na pewno on. ...Tomasz Sętowski - uwielbiam jego prace. aa nareszcie! blaugh dziekuje dziekuje dziekuje bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 12:48 am
RUFUS.ABBYSINIAN RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm.. A co sie bede - pochwale sie. To, ze nie ma czym to inna sprawda. mrgreen ... Rysunek 1 ... Rysunek 2 ... Rysunek 3 ...Wszystkie rysowane myszka. 4laugh 4laugh 4laugh moooodzio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 6:54 am
Delein A to Del stworzyla ostatnio na tableciku wow eek śliczne! whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 9:43 am
Leylla RUFUS.ABBYSINIAN RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm.. A co sie bede - pochwale sie. To, ze nie ma czym to inna sprawda. mrgreen ... Rysunek 1 ... Rysunek 2 ... Rysunek 3 ...Wszystkie rysowane myszka. 4laugh 4laugh 4laugh moooodzio ...Dziękować, dziękować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 4:47 am
Anowi Dobra, dostałaś ode mnie łocza... No, w sumie to od mojej siostry, ale przeze mnie XDD U, senkyu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|