|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:13 pm
Akkor felugranék a szivárványra és a végén jól beütném magam a kondér szélébe a fejem xp
Mi lenne ha valakivel életet cserélhetnél? Ki lenne az?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:52 pm
Én nem cserélném el magamat. Ahoz túlságosan jó a testem xd Max kipróbálnám Napsi bőrében magamat.... olyan 2 hétig max...
Mi lenne ha, arra ébrednél hogy a másik nem-hez tartozol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 3:46 pm
felvisítanék (ami férfi hanggal érdekes lehe XD) próbálnám hitegetni magam hogy még álmodom Oo - nem szeretnék férfi lenni rolleyes
mi lenne ha, Loveless-módon születnénk? (mikor megszületsz van macskafüled és farkad, ami eltűnik, mikor elveszted a szüzességed)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 12:51 am
Szuper lenne. Szeretem a macska „kiegészítőket”. Remélem nem ereszkedne meg a macskafülem ahogy öregszem, mert folyton kérdeznék miért pitizel. razz Mi lenne, ha biológia órán azt a házit kapnád, hogy egy hernyót kell nevelned otthon, míg pillangó nem lesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 6:08 am
Yondaimomi Akkor felugranék a szivárványra és a végén jól beütném magam a kondér szélébe a fejem xp Mi lenne ha valakivel életet cserélhetnél? Ki lenne az? Iason Mink (hátrány,a hogy rajz lennék, és újra meg újra megkéne nyígnom... : ( Élő ember: Magam. természetesen. Nincs olyan ember, akinek odaadnám a kreativitásom. Bocs. Ha már rajzok; mi lenne, ha mangában élhetnél, melyik lenne az?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 6:53 am
One Piece-ből én lennék Moneky D. Luffy. És szétrúgnék egy jó néhány segget!!!! whee
Mi lenne ha, nyernél a a Hohes C cégnél és egy életre elegendő gyümi levet kapnál?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 8:24 am
Nagyon boldog lennék, mert a legtöbb gyümölcslevet nagyon szeretem, főleg a narancslevet, fekete ribizlilevet, baracklevet, eperlevet és a grapefruitlevet. Így aztán még több narancslevet innék és talán gyakrabban is. smile Mi lenne, ha kiderülne, hogy kiraboltak nemrég, de csak 2 nap után vennéd észre, hogy hiányzik valami, ami eleinte nem túl feltűnő?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:53 pm
HA olyasmi veszett el ami fel sem tűnik nekem 2 napig akkor az a valami nem olyan fontos... pl: a zoknim másik fele xp
Mi lenne ha, szerepelned kéne egy hírhedt sztárral és végig úgy hogy mellette vagy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 2:51 pm
Attól függ ki lenne az. Bár nem valószínű, hogy sokái metűrném magam mellett XD
Mi lenne ha, ídjlcadjfioadíélíévaí adkfjlac iajfclsufoieabvxy lenne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 3:07 am
Vagy megfejteném mi ennek a feljebb írt nem magyar nyelvű betűhalmaznak a definíciója (azaz megkérdezném tőled Timmy blaugh ) vagy valamit csinálnék (pl. irwgjhjrgnjkr-t xp )
Mi lenne, ha egy hétig görkoriban kéne maradnod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 8:11 am
Keréknyomok lennének az ágyamon xp
Mi lenne, ha a napszemüveged ráragadna a fejedre, és nem tudnád leszedni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 10:44 am
Semmi... nincs napszemüvegem.....
Mi lenne ha, egy olyan személlyel lennél össze zárva akit nagyon nem szeretsz és ki volna az?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:29 am
ha nem lenne semmi közetkezménye megszedném a hajvirágát Oo és a (pillanatnyi és homofób) anyósom lenne az (Bakker Lélegzik ><)
mi lenne ha virágoskert nőne a szobádban mindenhol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:51 am
nah még egy felület amit kezelhetek....(hisz kertész vagyok vagy mi....) Amúgy tetszene.
Mi lenne ha, fájna a fogad és 5 napig nem ehetnél semmit, mert ha becsukod a szádat akkor nagyon fájna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|