|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:50 am
bibortetu III Slash III bárki mondhatja ezt <_< gyanús ninja Hidd el, nálunk gyorsan kiderül, mert hackerek nem beszélnek nyelvünkön. twisted jobb félni, mint megijedni ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:00 am
ha bíbor elkezd a jelszavunk iránt érdeklődni akkor már kellőkép gyanúsnak lehet vélni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:08 am
Igen, igazad van, miért kérdezném meg, amit eleve tudok? xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:12 am
bibortetu Igen, igazad van, miért kérdezném meg, amit eleve tudok? xd twisted egyre gyanúsabb vagy gonk ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:14 am
gyanúsak vagytok mind evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:21 am
nahja... ninja mindenki gyanús *szúrós szemmel figyel meg mindenkit maga körül*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:28 am
Nyugi, csak hülyülök. Semmiről semmit sem tudok. Talán két hét alatt felszámolják a rendbontók hadát. Aztán nyugodtan folytathatjuk az üzletelést. Levél bontás 5 nap múlva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:31 am
már vendeltem 3 levelet 80k alatt biggrin volt köztük 60k-s is.... de még tervezem a gyűjtemény bővítését
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:25 pm
azon gondolkoztam, hogy lehet felkéne halmozni ien birthday cape -t. aztán kövi hónapban felmennek az árak, és eladni biggrin bár nem hiszem, hogy sok lenne belőle a bevétel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:29 pm
Arkrix azon gondolkoztam, hogy lehet felkéne halmozni ien birthday cape -t. aztán kövi hónapban felmennek az árak, és eladni biggrin bár nem hiszem, hogy sok lenne belőle a bevétel... gyakorlatilag semmi nem lenne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:23 pm
téged nem állíthatnak meg holmi hackerek xD az a durva, hogy incurable is bevállalta a kockázatot, de a legtöbben várják a megoldást
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:45 pm
jolvanna... így is eldöntöttem, hogy minimum naponta jelszavat váltok... te tehetsz róla... megszállott vendelővé változtattál xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 2:38 pm
hehe smile az ember már van, hogy nem is a goldért csinálja, hanem mert leköti. nem is lehetne másképp művelni, mert néha elég hosszadalmas türelemjáték
-------------------------------------------------------------------
2010.03.11.
carbonphyber (Developer)
We closed a major security hole today.
Please stop speculating about the vector of attack.
If anyone has evidence that a specific marketplace page is being exploited. please PM me and I will make sure it's handled. BTW, the security hole we fixed was not related to marketplace but could easily explain the recent hackings.
------------------------------------------------------------------
még mindig nem biztonságos, de ha meghackelnek max visszaadják a modok a tárgyakat/pénzt...a leggazdagabbak közül nagyon sok ember szívta meg. nem tudom ismerős-e valakinek a wagnas név, de ő a haloja mellett az édesapját is elvesztette hétfőn... remélem azok a balf@sz emberek élvezik, amit csinálnak...k*rva nagy poén tényleg neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|