|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 10:42 am
Wilfred Nincs alibim. Az éjszakát, csak úgy mint Megan, a cselédek számára fenttartott részlegben töltöttem. Senkivel sem találkoztam, miután a vacsora maradékait eltakarítottuk. Semmit sem tudtam Harold úr szándékairól, se a fenyegetésről. Attól tartok, bármennyire is rossz ezt kimondani, de engem is gyanusított. A házat lezárták, magam is ellenőriztem minden lehetséges kiutat. Arról, hogy milyen módon zárták le a házat, vagy hogy, hogyan jutunk ki, nem tudok semmit. Természetesen, ha Harold úr az parancsolná, hogy hazudjak, megtenném. De, erről, ez eseteben szó sincs. A magam véleménye, csak rám tartozik. De ebben azesetben úgy érzem, muszáj vagyok beszélni. Tény, hogy sokan az ittlévők közül gyűlölték Harold urat, de csak kevesükből tudnám kinézni, hogy gyilkos. Helen úrnő, talán Davide úr. Nem tudom. Csak abban vagyok biztos, hogy ki nem tehette. Anne úrnő, ő képtelen lenne ölni, ismerem annyira, hogy ezt tudjam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 10:45 am
de nem gondolod h neki lenne rá a legtöbb indoka? mármint a gyilkosságra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 10:45 am
Köszönöm, a magam részéről nem maradt mit kérdeznem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 10:50 am
Wilfred Most, Anne úrnő a leggyanúsabb. Igen, a fiára szállta családfői cím. De logikusan gondolkodva, ha a gyilkos más, mint Anne úrnő és terve van, akkor Harold úr, csak egy lépcső a tevében és újra gyilkolni fog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 10:59 am
már nekem sem jut több kérdés az eszembe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:13 am
Egyik elméletem bukott, a másik nagyon is kezd igaznak tűnni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:22 am
Akkor, hogy még jobban kavarodjatok, megérkezett akövetkző fejezet, ami kcsit rövid lett, hála egy-két játékos nagyszerű stratégiájának. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:25 am
A gyanú az inaslányra terelődik, de nincs indok, csak a sötét múltja, meg kéne tudni róla minél többet confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:27 am
Az inas nálam tiszta. Szerintem ideje Shawn-nal beszélgetni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:28 am
bibortetu Az inas nálam tiszta. Szerintem ideje Shawn-nal beszélgetni. Kérlek magyarázd el, miért tiszta az inas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:29 am
A gyilkos ezután gyanakodni fog és brutálisabban fog ölni. Javaslom, hogy Shawn-nal védessük meg Adrianát! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:30 am
Nálam Shawn tiszta, hisz pont Őt akarták most megölni vagy nem?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:33 am
Elleine bibortetu Az inas nálam tiszta. Szerintem ideje Shawn-nal beszélgetni. Kérlek magyarázd el, miért tiszta az inas?
Lojális, megbízható, tanácstalan, nem örököl semmit. Amit kap azt így is úgy is megkapja. Gondtalanul élhet. Jól bántak vele, semmi sérelem nem érte Harold által. Szerinted volt indoka megölni Haroldot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:33 am
Az inasnak bejárata van a konyhába, valószínű, hogy segít főzésnél, tud bánni a késsel, és az, hogy Harold látszólag nem ellenkezett, azt bizonyítja, hogy gyenge pillanatban kapták el, ágyban, ha eszünkbe jut Harold "kanossága", valószínűleg nő volt az illető.
Ez az én felvetésem.
Ráadásul, nem lehet Shawn, Wilfred, Adriana, Anne, Laura.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:36 am
Boli-chan Nálam Shawn tiszta, hisz pont Őt akarták most megölni vagy nem?! Nem olyan biztos, akár mást is meg akarhatott ölni, csak épp megzavarták. Szerintem Adrianát akarták megölni, mert ő a többiektől távol a szobájában volt, legalább is mindenki úgy tudta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|