|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2011 11:31 am
Malreni Ma... felnéztem Marketplace-re, csak úgy, kíváncsiságból. Rákerestem a Grucken Feather nevű mini-event loot-ra, ami után régóta vágyakoztam és, ami mára megszerezhetetlen... Valaki nem nézett utána a dolognak közelebbről és feltett egy darab Grucken Feather-t potom 5000 aranyért eladásra... Soha életemben nem volt még ekkora mázlim... Minek az neked?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2011 11:33 am
napsugar Malreni Ma... felnéztem Marketplace-re, csak úgy, kíváncsiságból. Rákerestem a Grucken Feather nevű mini-event loot-ra, ami után régóta vágyakoztam és, ami mára megszerezhetetlen... Valaki nem nézett utána a dolognak közelebbről és feltett egy darab Grucken Feather-t potom 5000 aranyért eladásra... Soha életemben nem volt még ekkora mázlim... Minek az neked? Hogy minden loot fajta meglegyen, attól függetlenül, hogy használható valamire vagy nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2011 11:37 am
Malreni napsugar Malreni Ma... felnéztem Marketplace-re, csak úgy, kíváncsiságból. Rákerestem a Grucken Feather nevű mini-event loot-ra, ami után régóta vágyakoztam és, ami mára megszerezhetetlen... Valaki nem nézett utána a dolognak közelebbről és feltett egy darab Grucken Feather-t potom 5000 aranyért eladásra... Soha életemben nem volt még ekkora mázlim... Minek az neked? Hogy minden loot fajta meglegyen, attól függetlenül, hogy használható valamire vagy nem. Oh, értem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2011 11:41 pm
Malreni Integrity RingMa egy ilyet találtam az Inventory-mban. Utánajártam, azok kapnak ilyet, akik véletlenül, egy glitch miatt kaptak olyan gyűrűt, amit nem lett volna szabad kapniuk. Ez egy passzív Buff gyűrűr, olyan a hatása, mint a Fitness-nek, csak sokkal erősebb. Akik CL. 10 felett kaptak gyűrűt, azok egy Abuse Ring-et kaptak, amely lehetetlenné teszi számukra, hogy bármilyen loot-ot, aranyat, vagy bármit is kapjanak a játékból. A gyűrűk, sajnos Soulbond-oltak, úgyhogy a Ring Collector-ok most szívnak... köztük én is... -_- Most néztem, hogy nekem is van ilyen gyűrűm biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 08, 2011 8:38 am
napsugar Malreni Integrity RingMa egy ilyet találtam az Inventory-mban. Utánajártam, azok kapnak ilyet, akik véletlenül, egy glitch miatt kaptak olyan gyűrűt, amit nem lett volna szabad kapniuk. Ez egy passzív Buff gyűrűr, olyan a hatása, mint a Fitness-nek, csak sokkal erősebb. Akik CL. 10 felett kaptak gyűrűt, azok egy Abuse Ring-et kaptak, amely lehetetlenné teszi számukra, hogy bármilyen loot-ot, aranyat, vagy bármit is kapjanak a játékból. A gyűrűk, sajnos Soulbond-oltak, úgyhogy a Ring Collector-ok most szívnak... köztük én is... -_- Most néztem, hogy nekem is van ilyen gyűrűm biggrin Mindenki kapott, akinek van CL.10-es gyűrűje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2011 4:12 pm
Nemsokára megnyílik Dead Man's Shadow! Hamarosan kiküldök egy announcement-et, hogy csapatot toborozzak. Előre leszögezem, hogy CSAK Cl.10-es emberek jelentkezését várom és csak is olyanokét, akik tapasztaltak! (Vagyis minimum legyőzték már az End Boss-t...)
Kell majd pajzsmester és heal-er, de majd ezt bővebben kifejtem később.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 22, 2011 8:28 am
Malreni Nemsokára megnyílik Dead Man's Shadow! Hamarosan kiküldök egy announcement-et, hogy csapatot toborozzak. Előre leszögezem, hogy CSAK Cl.10-es emberek jelentkezését várom és csak is olyanokét, akik tapasztaltak! (Vagyis minimum legyőzték már az End Boss-t...) Kell majd pajzsmester és heal-er, de majd ezt bővebben kifejtem később. Rám számíthatsz cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 22, 2011 4:14 pm
Kiba*****ul utálom a vámpírokat!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 11:36 am
tudom, hogy van valahol leírása, csak nem találom, mármint magyarul itt crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 7:29 am
Akai-Inari tudom, hogy van valahol leírása, csak nem találom, mármint magyarul itt crying Minek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 11:13 am
cool Minek ide leírás itt van a guild scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 11:21 am
Habár nekem is el kéne a segítség sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 11:56 am
zumog Habár nekem is el kéne a segítség sweatdrop Gaia kérdések és válaszok subforum cat_wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 12:49 pm
Vettem még egy Grucken Feather-t 5000ért. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 3:48 am
Ha valakit nagyon érdekel épp háború van biggrin Cluth server BB tali a bal bejáratnál Térképrészletenként 20-25 giftbox + fluffok Plusz két Jack Az egyiknéál ott vagyok, 2 Duneslam meg egy halom kisebb homokvár, meg rengeteg buzzkill, mindenhol.... Fincsi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|