|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:27 am
Silver_day cholera no mam problem kiedy probuje wejsc na kilka pierwszych stron mojego questa to mi sie pokazyje to cholerstwo: [ Message temporarily off-line ] czy mozna cos z tym zrobic?? to wynika z ktoregos tam krasza..... po prostu poszla baza danych i zniknely posty z jakiegos czasu......... raczej zaloz nowego bo posty sa nie do odzyskania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:32 am
Mam problem z fiszingiem.. Rybki elegancko sie wlaczaja... z single playerem nie ma zadnego problemu, wszystko chodzi jak ta lala.. ale jak juz naciskam multiplayer i wybiore serwer pierwszy czy drugi to calosc sie wiesza i nieograniczenie dlugo wgrywa.. no i nic... dupa, flash dziala dobrze bo na single chodz.. wiec.. co moge z tym zrobic? Pomoze ktos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:38 am
Gosiak opcy Gosiak dziekuje dupeczko heart heart twoja dupeczka to moge byc zawsze wink bueeheheheheh nie ciezko by ci bylo ? jeszcze raz dzieki za pomoooc :] ty to chyba wszystkie linki znasz dupeczko ani troche ciezko......... a znam bo prezes ze mnie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:46 am
5er4phin3 Nie wiem czy to pytnianie josh byuo jak tak to przepraszam... U paru os�b widzialem cos co nazywa sie chyba random signature chodzi o to ze obrazem po dymkiem zmienia sie na jakis losowy...(bo to chyba nie jest Giff przynajmniej z tego co słyszalam) jak takie cudo zrobic??? patrz post na samej gorze strony 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:19 am
opcy 5er4phin3 Nie wiem czy to pytnianie josh byuo jak tak to przepraszam... U paru os�b widzialem cos co nazywa sie chyba random signature chodzi o to ze obrazem po dymkiem zmienia sie na jakis losowy...(bo to chyba nie jest Giff przynajmniej z tego co słyszalam) jak takie cudo zrobic??? patrz post na samej gorze strony 3nodding *wali sie dłonią w czoło* ślepota xp ale tesh... hmm nie zcziłam ze o to chodzi.... xp niemniej dzięki... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:18 pm
Mam pewien problem...chce sobie umeblowac domek ale kiedy wchodze na "Arrange my home" nic mi sie nie wyswietla... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:22 pm
ArunaWolf Mam pewien problem...chce sobie umeblowac domek ale kiedy wchodze na "Arrange my home" nic mi sie nie wyswietla... sweatdrop sciagnij shockwave playera w wersji full z tej strony: http://www.macromedia.com/shockwave/download/alternates/koniecznie wersja full! jak go zainstalujesz to powinno dzialac! pzdr! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:12 pm
opcy ArunaWolf Mam pewien problem...chce sobie umeblowac domek ale kiedy wchodze na "Arrange my home" nic mi sie nie wyswietla... sweatdrop sciagnij shockwave playera w wersji full z tej strony: http://www.macromedia.com/shockwave/download/alternates/koniecznie wersja full! jak go zainstalujesz to powinno dzialac! pzdr! 3nodding Dziekuje bardzo za pomoc i rowniez serdecznie pozdrawiam 3nodding heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:14 pm
ArunaWolf opcy ArunaWolf Mam pewien problem...chce sobie umeblowac domek ale kiedy wchodze na "Arrange my home" nic mi sie nie wyswietla... sweatdrop sciagnij shockwave playera w wersji full z tej strony: http://www.macromedia.com/shockwave/download/alternates/koniecznie wersja full! jak go zainstalujesz to powinno dzialac! pzdr! 3nodding Dziekuje bardzo za pomoc i rowniez serdecznie pozdrawiam 3nodding heart heart od tego tu jestem! polecam sie na przyszlosc! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 12:52 am
W dniu dzisiejszym nastapi rollback. Wasze inventory, stan konta, ryby, domki itd -wszystko wraca do stanu z dn. 9.05. Co to oznacza- otoz jesli od poniedzialku zarobiliscie troche goldow to one przepadna, podobnie jak rzeczy zakupione w tym czasie w sklepach. Trady bankowe i transakcje w markecie zostaja cofniete tak jakby nigdy ich nie bylo. Przepadaja tez zlowione rybki i pieniadze na nich zarobione zostaja tylko punkty w rybiej statystyce. Na czas przywracania stanu kont bank, market, inventory, sklepy, ryby i zarabianie goldow w jakikolwiek sposob jest wstrzymane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:03 am
Co jest w Sealed Envelope? Bo widze je w markecie i jestem ciekawa czy opłaca sie kupowac smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:08 am
alexvandom Co jest w Sealed Envelope? Bo widze je w markecie i jestem ciekawa czy opłaca sie kupowac smile ? w sealed envelope sa itmy donacyjne z danego miesiaca.... (od koniec miesiaca zmienia sie w Donnation letter)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:49 pm
opcy alexvandom Co jest w Sealed Envelope? Bo widze je w markecie i jestem ciekawa czy opłaca sie kupowac smile ? w sealed envelope sa itmy donacyjne z danego miesiaca.... (od koniec miesiaca zmienia sie w Donnation letter) ... i wlasnie wtedy mozna zajrzec co w nich jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|