|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:39 pm
Ktoś oglądał może Green Green?.Polecam wszystkim , któży lubią Humor oraz dziewczyny.Szkoda , że Seria ma tylko 12 odcinków.Wszystkim lubiącym mangi o Magicznych dziewczynach polecam Tokyo Mew Mew.Moim zdaniem jest całkiem przyjemne cała seria liczy 7 tomów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:36 am
MarcinIII Ktoś oglądał może Green Green?.Polecam wszystkim , któży lubią Humor oraz dziewczyny.Szkoda , że Seria ma tylko 12 odcinków.Wszystkim lubiącym mangi o Magicznych dziewczynach polecam Tokyo Mew Mew.Moim zdaniem jest całkiem przyjemne cała seria liczy 7 tomów. z tego co wiem seria green green ma nie 12 a 13 odcinków (13 jest dodatkowy)..seia warta uwagi...(jednak chumor jest czasami lekko zboczony)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:21 am
yota_kun MarcinIII Ktoś oglądał może Green Green?.Polecam wszystkim , któży lubią Humor oraz dziewczyny.Szkoda , że Seria ma tylko 12 odcinków.Wszystkim lubiącym mangi o Magicznych dziewczynach polecam Tokyo Mew Mew.Moim zdaniem jest całkiem przyjemne cała seria liczy 7 tomów. z tego co wiem seria green green ma nie 12 a 13 odcinków (13 jest dodatkowy)..seia warta uwagi...(jednak chumor jest czasami lekko zboczony) lekko eek xp xd ...wg pewnej pani zwanej Eleara w lodzi jest 3 takich jak z niego wyciagnietych xd ciekawe o kim mowa twisted rolleyes pirate ...a seria rzeczywisice fajna cos dla zboczonych romantykow xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 11:28 am
Vykk yota_kun MarcinIII Ktoś oglądał może Green Green?.Polecam wszystkim , któży lubią Humor oraz dziewczyny.Szkoda , że Seria ma tylko 12 odcinków.Wszystkim lubiącym mangi o Magicznych dziewczynach polecam Tokyo Mew Mew.Moim zdaniem jest całkiem przyjemne cała seria liczy 7 tomów. z tego co wiem seria green green ma nie 12 a 13 odcinków (13 jest dodatkowy)..seia warta uwagi...(jednak chumor jest czasami lekko zboczony) lekko eek xp xd ...wg pewnej pani zwanej Eleara w lodzi jest 3 takich jak z niego wyciagnietych xd ciekawe o kim mowa twisted rolleyes pirate ...a seria rzeczywisice fajna cos dla zboczonych romantykow xd xd xd jesli chodzi o to trio zboczow ..co sie w tamtym (pamietnym )skladziku zamkneli(pamietna scena) ..to wspolczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:01 pm
na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:44 pm
Vykk na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj FRODO exclaim question eek nie..to niemozliwe... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:58 pm
Vykk na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj Ten kolo co gra Shinjiego kogoś mi przypomina.Tylko nie pamiętam kogo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:00 pm
MarcinIII Vykk na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj Ten kolo co gra Shinjiego kogoś mi przypomina.Tylko nie pamiętam kogo. Elajdza Uud...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:05 pm
FeaRan MarcinIII Vykk na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj Ten kolo co gra Shinjiego kogoś mi przypomina.Tylko nie pamiętam kogo. Elajdza Uud... Oj nie wiem nie wiem jak by dodać okulary dłuższe włosy i błyskawice na czole to wychodzi Harry Potter.Gdzieś czytałem że on dostał propozycje zagrania Shinjiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:24 pm
MarcinIII FeaRan MarcinIII Vykk na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj Ten kolo co gra Shinjiego kogoś mi przypomina.Tylko nie pamiętam kogo. Elajdza Uud... Oj nie wiem nie wiem jak by dodać okulary dłuższe włosy i błyskawice na czole to wychodzi Harry Potter.Gdzieś czytałem że on dostał propozycje zagrania Shinjiego jak dla mnei to Frodo..tylko za hu.. nie moge powiedziec kto gra Rei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:32 pm
Vykk MarcinIII FeaRan MarcinIII Vykk na temat filmow live bylo co prawda w topicu z filmami ale ze tu bardziej odpowiada klimatowi to tego postera wrzuce tutaj Ten kolo co gra Shinjiego kogoś mi przypomina.Tylko nie pamiętam kogo. Elajdza Uud... Oj nie wiem nie wiem jak by dodać okulary dłuższe włosy i błyskawice na czole to wychodzi Harry Potter.Gdzieś czytałem że on dostał propozycje zagrania Shinjiego jak dla mnei to Frodo..tylko za hu.. nie moge powiedziec kto gra Rei Ja też bym nie odgadł.Ale kto gra Asuke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:34 pm
MarcinIII Vykk jak dla mnei to Frodo..tylko za hu.. nie moge powiedziec kto gra Rei Ja też bym nie odgadł.Ale kto gra Asuke? natalie portman
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:41 pm
Vykk MarcinIII Vykk jak dla mnei to Frodo..tylko za hu.. nie moge powiedziec kto gra Rei Ja też bym nie odgadł.Ale kto gra Asuke? natalie portman powrocilam...no to niezla obsada powstala, ino ten Frodo..no jakos mi nie pasuje do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|