|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 12:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 6:05 am
nem beszólni.... unatkozunk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 8:09 am
Kimaradt nekem ez a topic... 19 éves, szekszárdi alakzat, inkább alak, mint ember, gimnazista, szerepjátékos, kaján, cinikus, rosszindulatú, rabszolgahajcsár biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 8:43 am
Synistry Kimaradt nekem ez a topic... 19 éves, szekszárdi alakzat, inkább alak, mint ember, gimnazista, szerepjátékos, kaján, cinikus, rosszindulatú, rabszolgahajcsár biggrin hüp... igen rabszolgahajcsár főleg... -.- azt kihagytad, hogy zsarnok, univerzum úra, számító és-és... hüp! De azért szeretünk... XD mindegyik énemmel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 9:21 am
Az ura az még mindig rövid u, kedves nárcisz biggrin
Hja, ki más is lenne méltóbb erre a feladatra, voltaképpen büszke vagyok arra, hogy még te is felismered, bár nem tudom, rajongásod nem vet-e rossz fényt rám.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 1:27 pm
Synistry Az ura az még mindig rövid u, kedves nárcisz biggrin Hja, ki más is lenne méltóbb erre a feladatra, voltaképpen büszke vagyok arra, hogy még te is felismered, bár nem tudom, rajongásod nem vet-e rossz fényt rám. Te még mindig azt hiszed, hogy a nyelvtan tanárom vagy Synistry kedves? Menten leharapom a nyelvedet! Hogy vetnék én rossz fényt rád... ugyanmár....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 30, 2008 5:52 am
Nem kérlek, nem hiszem, hogy a tanárod volnék, hiszen TUDOM, hogy úgyse fogsz tőlem semmit megtanulni.-*patetikus sóhaj.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 3:26 am
Nem tudtam olyan helyet találni a fórumok között ahol ezt amit mondani szándékozok passzoljon szóval arra az elhatározásra jutottam itt lesz a legjobb helye:
Boldog Mikulásnapot kívánok a kedvenc Guildem minden egyes tagjának!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 7:17 am
Üdv én egy 20 éves, nagyon Csepeli, több mint 17 éve magyar emberke volnék =) Főleg zene hallgatással ütöm el a nap 24-orájából 25-öt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 12:28 pm
napsugar nem beszólni.... unatkozunk scream Ez nem beszólás. cool Nézz be az RP szubfórumba, írtam pár RP magam, de nem volt rá eddig jelentkező. Biztos félnek... (Okkal...) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 12:51 pm
Malreni napsugar nem beszólni.... unatkozunk scream Ez nem beszólás. cool Nézz be az RP szubfórumba, írtam pár RP magam, de nem volt rá eddig jelentkező. Biztos félnek... (Okkal...) twisted nekünk iq mentes kell.... abban jók vagyunk... (ki talál itt összefüggést whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 3:09 pm
Nachty Üdv én egy 20 éves, nagyon Csepeli, több mint 17 éve magyar emberke volnék =) Főleg zene hallgatással ütöm el a nap 24-orájából 25-öt biggrin Hali Közöttünk (Ne vedd magadra csak el vannak) Érezd jól magad ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:01 am
Surek Gergely vok! Nem took jol angolul biggrin . És szeretek az emberek agyára menni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:04 am
Nachty Üdv én egy 20 éves, nagyon Csepeli, több mint 17 éve magyar emberke volnék =) Főleg zene hallgatással ütöm el a nap 24-orájából 25-öt biggrin De akor csak -1 órád marad Gaiázni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 11:57 am
sgergely Surek Gergely vok! Nem took jol angolul biggrin . És szeretek az emberek agyára menni. Ezt már tapasztaltam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|