|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:10 pm
BeeWolf Tak juz mniej zabawnie. Czemu krytyka ta zła ma byc konstruktywna a ta dobra chwaląca już nie ? nie podoba mi się bo nietoperz nasrał mi do kakao. musze to zrobic... musze! musze, musze , musze to zrobic! ninja - - Excellently - - twoj sig omotal mi mozg >_>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:16 pm
Rin_Youkai BeeWolf Tak juz mniej zabawnie. Czemu krytyka ta zła ma byc konstruktywna a ta dobra chwaląca już nie ? nie podoba mi się bo nietoperz nasrał mi do kakao. musze to zrobic... musze! musze, musze , musze to zrobic! ninja - - Excellently - - twoj sig omotal mi mozg >_>' Moja żaba nieźle na ciebie działa, a jak bys zobaczyła węża.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:18 pm
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Tak juz mniej zabawnie. Czemu krytyka ta zła ma byc konstruktywna a ta dobra chwaląca już nie ? nie podoba mi się bo nietoperz nasrał mi do kakao. musze to zrobic... musze! musze, musze , musze to zrobic! ninja - - Excellently - - twoj sig omotal mi mozg >_>' Moja żaba nieźle na ciebie działa, a jak bys zobaczyła węża.
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:18 pm
BeeWolf Moja żaba nieźle na ciebie działa, a jak bys zobaczyła węża.
weeeeeze ninja heart ale Ci.. jak cos to ja sie ich boje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:20 pm
>patrzy sie na nia z ukosa< MASZ COŚ MAŁA ?
>Naburmusza się< Sum 41 - [All Killer No Filler #04] Fat LipRin_Youkai BeeWolf Moja żaba nieźle na ciebie działa, a jak bys zobaczyła węża.
weeeeeze ninja heart ale Ci.. jak cos to ja sie ich boje XD nic nie powiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:21 pm
.. mowimy o zwierzetach prawda? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:22 pm
BeeWolf >patrzy sie na nia z ukosa< MASZ COŚ MAŁA ?
>Naburmusza się< Sum 41 - [All Killer No Filler #04] Fat LipRin_Youkai BeeWolf Moja żaba nieźle na ciebie działa, a jak bys zobaczyła węża.
weeeeeze ninja heart ale Ci.. jak cos to ja sie ich boje XD nic nie powiem...
jednookiego weza ? ;> xD przepraszam nie gniewaj sie xD *tuuuli go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:25 pm
Lethiel jednookiego weza ? ;> xD przepraszam nie gniewaj sie xD *tuuuli go* a co mu zrobiłaś, ze ma jedno ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:28 pm
BeeWolf Lethiel jednookiego weza ? ;> xD przepraszam nie gniewaj sie xD *tuuuli go* a co mu zrobiłaś, ze ma jedno ?
ja nic ;P
# Myslovitz & Stuhr - [Pogoda na Jutro (ost) #01] Kraina milosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:30 pm
< podsuw do niego mlodego Boa > >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:30 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel jednookiego weza ? ;> xD przepraszam nie gniewaj sie xD *tuuuli go* a co mu zrobiłaś, ze ma jedno ?
ja nic ;P
# Myslovitz & Stuhr - [Pogoda na Jutro (ost) #01] Kraina milosci no powiedz? ugryzłaś go w oko ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:33 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel jednookiego weza ? ;> xD przepraszam nie gniewaj sie xD *tuuuli go* a co mu zrobiłaś, ze ma jedno ?
ja nic ;P
# Myslovitz & Stuhr - [Pogoda na Jutro (ost) #01] Kraina milosci no powiedz? ugryzłaś go w oko ?
przecie pisze ze nie ja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:36 pm
Czy teraz av lepiej wygląda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:37 pm
Rin_Youkai < podsuw do niego mlodego Boa > >_> NONO, żebym ja ci tu Dusiciela nie przyprowadził.
Vanessa Mae - [The Original Four Seasons & The Devil's Trill Sonata #16] Tartini: Devil's Trill
Lethiel przecie pisze ze nie ja rolleyes
Sam się ugryzł ? Nie wieże ci w to .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|