|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 8:40 am
Karnaaa chesz zebym zawalu dostala ?? Nie strasz mnie juz tak gonk , ide cus porobic . Papa troche dyscypliny XD rofl talk2hand Bee: no i jeszcze tutaj >_> < tyc w ucho > whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 8:43 am
Rin_Youkai Karnaaa chesz zebym zawalu dostala ?? Nie strasz mnie juz tak gonk , ide cus porobic . Papa troche dyscypliny XD rofl talk2hand Bee: no i jeszcze tutaj >_> < tyc w ucho > whee tycaj mnie dalej mała... gdzieś jeszcze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 8:50 am
Sum 41 - [All Killer No Filler #12] Heart Attack
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:00 am
BeeWolf Sum 41 - [All Killer No Filler #12] Heart Attack ijeeee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:03 am
co jest? Ciebie też dopada syndrom beznadziejności?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:05 am
Terrorystka Frania co jest? Ciebie też dopada syndrom beznadziejności? dokladnie sweatdrop ide sie pouczyc..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:06 am
Aidanna Terrorystka Frania co jest? Ciebie też dopada syndrom beznadziejności? dokladnie sweatdrop ide sie pouczyc.......... żadna nowość. wszyscy i wszystko w około czują się beznadziejnie.
yyyh... kiedy znowu będzie fajnie?
ja tez powinnam. hiszpańskie słówka i prawa logiki matematycznej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:13 am
Terrorystka Frania BeeWolf Sum 41 - [All Killer No Filler #12] Heart Attack ijeeee... SUMIK jest fajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:30 am
Marilyn Manson - [Not Another Teen Movie ST #01] Tainted Love
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:39 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania co jest? Ciebie też dopada syndrom beznadziejności? dokladnie sweatdrop ide sie pouczyc.......... żadna nowość. wszyscy i wszystko w około czują się beznadziejnie.
och och, nieprawda, jo sem przy szczęściu straszliwym... :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:48 am
bywają... ale mogą być też cudowni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:51 am
EvilYuki bywają... ale mogą być też cudowni tak... ale zeby komus mydlc oczy przez 3 miesiące by później powiedzieć, ze jest sie kimś zupełnie innym, kiedy tak wiele zaufania się nabrało do tej osoby i wyśmiać ją i powiedzieć ze jest zwykłą szmatą... ehh ... emo jestem żałosna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 9:55 am
Ntsumi_Aya EvilYuki bywają... ale mogą być też cudowni tak... ale zeby komus mydlc oczy przez 3 miesiące by później powiedzieć, ze jest sie kimś zupełnie innym, kiedy tak wiele zaufania się nabrało do tej osoby i wyśmiać ją i powiedzieć ze jest zwykłą szmatą... ehh ... emo jestem żałosna. ee tam, żałosna... kazdemu sie musi cos takiego zdarzyc... sie ciesz, ze ci nie mydlil oczu pol roku... *przytula Ayę* sie nie martw, sie bedzie lepiej :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|