|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:08 am
witam mi się znudziło, a że nie mam pomysłu co pisać to ninja i whee idą na pierwszy ogień xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:10 am
ariellechan witam mi się znudziło, a że nie mam pomysłu co pisać to ninja i whee idą na pierwszy ogień xd Ahaaa... Ja preferuję witanie sie w kulturalniejszy sposób, mianowicie: "Puf" albo "Bum" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:12 am
Cremmy ariellechan witam mi się znudziło, a że nie mam pomysłu co pisać to ninja i whee idą na pierwszy ogień xd Ahaaa... Ja preferuję witanie sie w kulturalniejszy sposób, mianowicie: "Puf" albo "Bum" rofl ah... rozumiem rofl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:31 am
ja zbieram na winter rose whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:53 am
ariellechan ja zbieram na winter rose whee sliczna jest ale droga...:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:54 am
Night_Lady ariellechan ja zbieram na winter rose whee sliczna jest ale droga...:/no niestety gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:59 am
ariellechan Night_Lady ariellechan ja zbieram na winter rose whee sliczna jest ale droga...:/no niestety gonk a nie znasz kogoś kto chociaz na moment moze pozyczyc? chce zobaczyc jak bede wyglądac a na tekteku jeszcze nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 4:00 am
Night_Lady ariellechan Night_Lady ariellechan ja zbieram na winter rose whee sliczna jest ale droga...:/no niestety gonk a nie znasz kogoś kto chociaz na moment moze pozyczyc? chce zobaczyc jak bede wyglądac a na tekteku jeszcze nie ma nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 4:10 am
szkoda, no cóż pozostaje mi czekać aż się pojawi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 4:14 am
Night_Lady szkoda, no cóż pozostaje mi czekać aż się pojawi Omi ma, Yuki ma i chyba jeszcze ktoś 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 4:15 am
ariellechan Night_Lady szkoda, no cóż pozostaje mi czekać aż się pojawi Omi ma, Yuki ma i chyba jeszcze ktoś 3nodding ja mam tylko hairy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 4:18 am
Terrorystka Frania ariellechan Night_Lady szkoda, no cóż pozostaje mi czekać aż się pojawi Omi ma, Yuki ma i chyba jeszcze ktoś 3nodding ja mam tylko hairy razz Mogę trochę pojeździć na twoich włosach ?? blaugh a ja będe miała różę pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|