|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 10:05 am
EvilYuki a to nie cwiczymy walczenia trzema katankami? ; D muahahah... czy nie widzisz, ze weszlam juz na wyzszy stopien wtajemniczenia ninja < przemyka obok niej jak cien> spojrz tylko na mnie! XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 10:08 am
Rin_Youkai EvilYuki a to nie cwiczymy walczenia trzema katankami? ; D muahahah... czy nie widzisz, ze weszlam juz na wyzszy stopien wtajemniczenia ninja < przemyka obok niej jak cien> spojrz tylko na mnie! XDD oi, Rin... zadziwiasz mnie ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 10:19 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki nuuu... taki mam ten... ślubny nastrój... ; D . whee .. < zazdrosc x2 XDDD > zmieniajac temat, jak tam cwiczenia? ; D a przepraszam bardzo... jakie cwiczenia eek a to nie cwiczymy walczenia trzema katankami? ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:11 pm
niech znów zapętli się czaaaaas *tańczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:21 pm
Terrorystka Frania niech znów zapętli się czaaaaas *tańczy* witaj wietrzna muzo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:26 pm
za duzo szczęścia... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:32 pm
EvilYuki za duzo szczęścia... crying a mi by sie przydalo za duzo szczescia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:33 pm
Rin_Youkai EvilYuki za duzo szczęścia... crying a mi by sie przydalo za duzo szczescia xd to niefajna rzecz... crying przesyt zawsze jest niedobry... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Terrorystka Frania niech znów zapętli się czaaaaas *tańczy* witaj wietrzna muzo ninja ja moge być tylko Klio :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki to niefajna rzecz... crying przesyt zawsze jest niedobry... crying ale ja mam za dlugo niedosyt XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:41 pm
Rin_Youkai EvilYuki to niefajna rzecz... crying przesyt zawsze jest niedobry... crying ale ja mam za dlugo niedosyt XD to ja ci troche oddam, co ty na to? ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:42 pm
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki to niefajna rzecz... crying przesyt zawsze jest niedobry... crying ale ja mam za dlugo niedosyt XD to ja ci troche oddam, co ty na to? ; D rany boskie, jak Ty przeanielsko wyglądasz x____x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 12:43 pm
Terrorystka Frania EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki to niefajna rzecz... crying przesyt zawsze jest niedobry... crying ale ja mam za dlugo niedosyt XD to ja ci troche oddam, co ty na to? ; D rany boskie, jak Ty przeanielsko wyglądasz x____x no nie? ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|