|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:36 pm
#Devdas - [DEVDAS #10] Dola re dola [6:36] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:37 pm
Mroczny Tato ariellechan Omega Sun na razie jest boom wiec ceny wariuja, za pare godzin sie ustabilizuja i spadna gdzies na tydzien a potem gwaltownie pojda w gore 3nodding ale event jest za tydzień lub cosik koło tego i moze jeszcze stanieją, a jak nie to w tydzień 17k muszę zebrać sweatdrop kiedys mialem sposob ze 20k w 2 dni mozna lajtowo zebrac ale teraz ostro za to banuja to źle gonk a jaki to sposób ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:37 pm
Mroczny Tato ariellechan Omega Sun na razie jest boom wiec ceny wariuja, za pare godzin sie ustabilizuja i spadna gdzies na tydzien a potem gwaltownie pojda w gore 3nodding ale event jest za tydzień lub cosik koło tego i moze jeszcze stanieją, a jak nie to w tydzień 17k muszę zebrać sweatdrop kiedys mialem sposob ze 20k w 2 dni mozna lajtowo zebrac ale teraz ostro za to banuja mozna i legalnie tyle zebrac w niedlugim czasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:38 pm
Omega Sun Rin_Youkai Mi ta kombinacja wlosow najbardziej sie podoba ^^ mi sie najbardziej podoba morska, potem ta zielona a na trzecim miejscu takie plomienie a'la slonce heart wszystko jest fajne XDDD Jej... ten w tym miesiacu im sie udalo heart a ta winter rose mrrrr... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:39 pm
Omega Sun Mroczny Tato ariellechan Omega Sun na razie jest boom wiec ceny wariuja, za pare godzin sie ustabilizuja i spadna gdzies na tydzien a potem gwaltownie pojda w gore 3nodding ale event jest za tydzień lub cosik koło tego i moze jeszcze stanieją, a jak nie to w tydzień 17k muszę zebrać sweatdrop kiedys mialem sposob ze 20k w 2 dni mozna lajtowo zebrac ale teraz ostro za to banuja mozna i legalnie tyle zebrac w niedlugim czasie a w jaki sposób ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:39 pm
ariellechan Mroczny Tato ariellechan Omega Sun na razie jest boom wiec ceny wariuja, za pare godzin sie ustabilizuja i spadna gdzies na tydzien a potem gwaltownie pojda w gore 3nodding ale event jest za tydzień lub cosik koło tego i moze jeszcze stanieją, a jak nie to w tydzień 17k muszę zebrać sweatdrop kiedys mialem sposob ze 20k w 2 dni mozna lajtowo zebrac ale teraz ostro za to banuja to źle gonk a jaki to sposób ? ninja musialabys miec Opere reszta to banal... Omi ale tak to musisz sie starac i cos robic a tak to nie kiwasz palcem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:41 pm
‡ Combichrist - [Get Your Body Beat #11] Get Your Body Beat [4:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:42 pm
Mroczny Tato musialabys miec Opere reszta to banal... Omi ale tak to musisz sie starac i cos robic a tak to nie kiwasz palcem blaugh a jak opera zdobyć ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:43 pm
Rin_Youkai wszystko jest fajne XDDD Jej... ten w tym miesiacu im sie udalo heart a ta winter rose mrrrr... heart na obrazkach nie ma wszystkich pozycji, mozna jeszcze np siedziec na wielgachnym kwiecie rozy, przypiac rozyczke do ubrania, trzymac ja w zebach albo oplesc sie rozanym krzakiem. A wlosy sa jeszcze lodowe, albo takie ogromne promienie z ognia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:44 pm
ariellechan Mroczny Tato musialabys miec Opere reszta to banal... Omi ale tak to musisz sie starac i cos robic a tak to nie kiwasz palcem blaugh a jak opera zdobyć ?? ninja przeslij mi 2k a ci zalatwie cool domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:45 pm
ariellechan Mroczny Tato musialabys miec Opere reszta to banal... Omi ale tak to musisz sie starac i cos robic a tak to nie kiwasz palcem blaugh a jak opera zdobyć ?? ninja a wiec... http://operapl.net/ - wchodzisz sciagasz instalujesz... pozniej logujesz sie normalnie na gaje... wchodzisz na jakas podstrone gai ktora ma najmniej obrazkow i innych pierdol np. na bank. w puste pole najezdzasz mysza i klikasz prawym przyciskiem i robisz 'odswiezaj co..1 sekunde' najlepiej na strony z najmniejsza iloscia obrazkow bo szybciej strona sie laduje a komp nie traci czasu na ladowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty sie Mrocznego nie sluchaj, bo jego sposobem to Cie wywala z gai na zawsze. Mozna legalnie- grac w gry, i inwestowac zarobione w ten sposob goldy. Ja mam cala szafe zawalona pudlami i itemami z eventow, wiec teraz to juz wlasciwie zyje ze sprzedazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai wszystko jest fajne XDDD Jej... ten w tym miesiacu im sie udalo heart a ta winter rose mrrrr... heart na obrazkach nie ma wszystkich pozycji, mozna jeszcze np siedziec na wielgachnym kwiecie rozy, przypiac rozyczke do ubrania, trzymac ja w zebach albo oplesc sie rozanym krzakiem. A wlosy sa jeszcze lodowe, albo takie ogromne promienie z ognia 3nodding ślicznie wyglądasz 4laugh Ja chce opleść się krzakiem róż heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:47 pm
Kiray ariellechan Mroczny Tato musialabys miec Opere reszta to banal... Omi ale tak to musisz sie starac i cos robic a tak to nie kiwasz palcem blaugh a jak opera zdobyć ?? ninja przeslij mi 2k a ci zalatwie cool domokun jakie Ty masz dobre serce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 12:47 pm
Omega Sun na obrazkach nie ma wszystkich pozycji, mozna jeszcze np siedziec na wielgachnym kwiecie rozy, przypiac rozyczke do ubrania, trzymac ja w zebach albo oplesc sie rozanym krzakiem. A wlosy sa jeszcze lodowe, albo takie ogromne promienie z ognia 3nodding tu sa chyba wszystkie pozy >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|