|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 3:43 pm
Frou - Frou Czemu ja z tej logiki tak mało pojmuję? gonk to w gruncie rzeczy latwy przedmiot, jak sie juz go zrozumie smile A co masz teraz z logiki? Ja mam gdzies na kompie bardzo dobre opracowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 3:45 pm
...not good, not good, my dear children...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 3:46 pm
Omega Sun BeeWolf wiecie co... Fajny jestem. one Ci sie podlizuja bo chca towar za darmo wink ninja predzej goldy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 3:47 pm
Omega Sun Frou - Frou Czemu ja z tej logiki tak mało pojmuję? gonk to w gruncie rzeczy latwy przedmiot, jak sie juz go zrozumie smile A co masz teraz z logiki? Ja mam gdzies na kompie bardzo dobre opracowanie. A teraz, Omimisiu, to mam juz wszystko xd relacje, rodzaje nazw, zbiory złożone, podziały logiczne i nowość: twierdzenia hehehehe confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 3:50 pm
Frou - Frou Omega Sun Frou - Frou Czemu ja z tej logiki tak mało pojmuję? gonk to w gruncie rzeczy latwy przedmiot, jak sie juz go zrozumie smile A co masz teraz z logiki? Ja mam gdzies na kompie bardzo dobre opracowanie. A teraz, Omimisiu, to mam juz wszystko xd relacje, rodzaje nazw, zbiory złożone, podziały logiczne i nowość: twierdzenia hehehehe confused eee tam, to jeszcze nie jest takie zle. Z tego co pamietam najbardziej nie lubilam cyferkowych tabelek i wnioskowania. Albo pisania przepisow ustaw tymi szlaczkami... Moge Ci wyslac jakies opracowania jak chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:30 pm
I tak oto Omi "nasłała" na mnie co nieco wiedzy, teraz muszę tylko przeanalizować te cudactwa. Hmm... może najpierw się ogarnę w łazience? hmhmhm... stare
Dzień dobry blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:57 pm
ZZZZZZZZZZLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:59 pm
Ej fryzjer jest tutaj zamkniety tak? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 10:30 pm
ReggaeVibration Ej fryzjer jest tutaj zamkniety tak? :/ Masz coś do mojej fryzury? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 12:40 am
Kiray ZZZZZZZZZZLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO....... towar sie skonczył ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 12:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 2:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 2:43 am
Frou - Frou ReggaeVibration Ej fryzjer jest tutaj zamkniety tak? :/ Masz coś do mojej fryzury? whee Nie, ale swoja bym z checia zmienil i sie pytam gdzie moge to zrobic. Czy w ogole jest taka mozliwosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 3:38 am
ReggaeVibration Frou - Frou ReggaeVibration Ej fryzjer jest tutaj zamkniety tak? :/ Masz coś do mojej fryzury? whee Nie, ale swoja bym z checia zmienil i sie pytam gdzie moge to zrobic. Czy w ogole jest taka mozliwosc. W durem jest salon z włosami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|