|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:17 am
zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:17 am
Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:18 am
Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Przepięknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:19 am
Sei chan Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie! 3nodding nio wlasnie ..... a ja ?? bo zmienialam ciuszki przedwczoraj ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:20 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Cirilla zmieniłam styl jak sie podoba? fajnie wyglądzasz biggrin czekoladkę? Ja bym poprosił czekoladkę mogę jedną ?? możesz 3nodding a ja mykam na jakiś czas... rodzice o tej nieludzkiej porze gonią do sprzątania crying jakby co to czekoladki są na wierzchu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie! 3nodding nio wlasnie ..... a ja ?? bo zmienialam ciuszki przedwczoraj ??? Nyu^ ^ słodko!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla zmieniłam styl jak sie podoba? ładnie, a nie myślałaś o zmianie kolorku fryzurki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:21 am
A ja jak wyglądam ładną mam maske??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Cirilla zmieniłam styl jak sie podoba? fajnie wyglądzasz biggrin czekoladkę? Ja bym poprosił czekoladkę mogę jedną ?? możesz 3nodding a ja mykam na jakiś czas... rodzice o tej nieludzkiej porze gonią do sprzątania crying jakby co to czekoladki są na wierzchu ^^ Nyu, papa. *Sięga po pudełko z czekoladkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie! 3nodding nio wlasnie ..... a ja ?? bo zmienialam ciuszki przedwczoraj ??? thx biggrin nowoczesnie xd (czytaj : fajnie dobierasz ciuchy xd ) papatki set sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:23 am
Sei chan Lethiel Sei chan Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie! 3nodding nio wlasnie ..... a ja ?? bo zmienialam ciuszki przedwczoraj ??? Nyu^ ^ słodko!!! 4laugh yay !!! dziekooje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Cirilla zmieniłam styl jak sie podoba? fajnie wyglądzasz biggrin czekoladkę? Ja bym poprosił czekoladkę mogę jedną ?? możesz 3nodding a ja mykam na jakiś czas... rodzice o tej nieludzkiej porze gonią do sprzątania crying jakby co to czekoladki są na wierzchu ^^ Nyu, papa. *Sięga po pudełko z czekoladkami* Daj mi jedną czekoladkę kotku *wredny uśmieszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
założyłam loterie biggrin link w sygnaturce biggrin jeśli chcecie to kupcie los za 500g lub bumpnijcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie! 3nodding nio wlasnie ..... a ja ?? bo zmienialam ciuszki przedwczoraj ??? Nyu^ ^ słodko!!! 4laugh yay !!! dziekooje whee Mrau 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:25 am
Delisa Lethiel Sei chan Delisa zapomnialam sie was spytac : A JAK JA WYGLADAM ?? biggrin Ladnie! 3nodding nio wlasnie ..... a ja ?? bo zmienialam ciuszki przedwczoraj ??? thx biggrin nowoczesnie xd (czytaj : fajnie dobierasz ciuchy xd ) papatki set sad 4laugh dziekooje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|