|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:10 am
BeeWolf ariellechan BeeWolf Nie ma pracownicy nie ma kasy. trudno whee a co to za praca ? xp bedziesz umilac czas panom. no tak właśnie myslałam. Ale chyba zwariowałeś! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:11 am
Omega Sun Kiray ninja tajna misja RP... jestes juz uzalezniona czy mam jeszcze raz wstrzyknac?? pirate ninja ja mam immunitet, zaplacilam dzisiaj haracz w postaci kapelusza dla Twojego bossa Bee to prawda??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:11 am
Proszę bardzo. *podaje kubol gorącej inki* Tym razem cukru do połowy kubolka? xd *sama zapija się sypaną karmelową*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:12 am
Kiray Omega Sun Kiray ninja *podbiega do niej i wstrzykuje jej stuff* misja rozpoczeta... ninja to bolalo crying Jaka znowu misja? ninja tajna misja RP... jestes juz uzalezniona czy mam jeszcze raz wstrzyknac?? pirate ninja ładuje mu staf w strzykawki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:14 am
Kiray ninja *wstrzykuje jej male co nieco* ninja przed wstrzykniecie powinienes sie upewnic czy nie mam na to uczulenie i zapytac czy srodek byl uprzednio stosowany oraz jak sie zachowuje po sporzyciu danego srodka ... ble ble ble itp. ... Lub skonsultowac sie z lekarzem lub farmaceuta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frou - Frou Proszę bardzo. *podaje kubol gorącej inki* Tym razem cukru do połowy kubolka? xd *sama zapija się sypaną karmelową* A dziekuje, nie moze nie bo tak do 1/4 tylko. Kiray Omega Sun Kiray ninja tajna misja RP... jestes juz uzalezniona czy mam jeszcze raz wstrzyknac?? pirate ninja ja mam immunitet, zaplacilam dzisiaj haracz w postaci kapelusza dla Twojego bossa Bee to prawda?? Tak ale nie na tejne misje nasze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:17 am
Karnaaa Kiray ninja *wstrzykuje jej male co nieco* ninja przed wstrzykniecie powinienes sie upewnic czy nie mam na to uczulenie i zapytac czy srodek byl uprzednio stosowany oraz jak sie zachowuje po sporzyciu danego srodka ... ble ble ble itp. ... Lub skonsultowac sie z lekarzem lub farmaceuta *patrzy na strzykawki* dobry towar... ona juz jest nacpana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:19 am
Kiray Karnaaa Kiray ninja *wstrzykuje jej male co nieco* ninja przed wstrzykniecie powinienes sie upewnic czy nie mam na to uczulenie i zapytac czy srodek byl uprzednio stosowany oraz jak sie zachowuje po sporzyciu danego srodka ... ble ble ble itp. ... Lub skonsultowac sie z lekarzem lub farmaceuta *patrzy na strzykawki* dobry towar... ona juz jest nacpana xd ukradli mi bukiecik emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:21 am
BeeWolf Tak ale nie na tejne misje nasze. affirmative... *wciaga strzykawke i szuka Omegi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:25 am
BeeWolf ładuje mu staf w strzykawki. *podkrada jedna i wstrzykuje Kirayowi jej zawartosc* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:29 am
Omega Sun BeeWolf ładuje mu staf w strzykawki. *podkrada jedna i wstrzykuje Kirayowi jej zawartosc* ninja *nie udalo jej sie przebic ubrania* *zlapal ja za reke* ten garniak to specjalny model munduru... nawet bagnetem go nei przebijesz... *wstrzykuje w jej ramie 2 strzykawki* chyba starczy... jak bedziesz chciala wiecej towaru to zglos sie do Beczki cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:31 am
Kiray Omega Sun BeeWolf ładuje mu staf w strzykawki. *podkrada jedna i wstrzykuje Kirayowi jej zawartosc* ninja *nie udalo jej sie przebic ubrania* *zlapal ja za reke* ten garniak to specjalny model munduru... nawet bagnetem go nei przebijesz... *wstrzykuje w jej ramie 2 strzykawki* chyba starczy... jak bedziesz chciala wiecej towaru to zglos sie do Beczki cool gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|