|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:07 am
EvilYuki yannas EvilYuki yannas nie... broń boże.. sam czasem wale byki.. ale dziś mnie to jakoś bardziej drażni niż zazwyczaj... może bo mam gorączke.. burning_eyes ojej, biedactwo... *głaszcze po główce* *daje sie głaskać* *gryz go w ucho* aaaaaaaaaaaagh!... xp *łumarł*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:10 am
yannas EvilYuki yannas EvilYuki yannas nie... broń boże.. sam czasem wale byki.. ale dziś mnie to jakoś bardziej drażni niż zazwyczaj... może bo mam gorączke.. burning_eyes ojej, biedactwo... *głaszcze po główce* *daje sie głaskać* *gryz go w ucho* aaaaaaaaaaaagh!... xp *łumarł* łyhyhy... *skreśla pozycję z notesiku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:10 am
yannas "... life is brutal and full of zasadzkas, sometimes kopas w dupas a chodzenie po bagnach wciąga..." uno - mr. master - jesteś poddenerwowany - łokej - ale i ja mam prawo być poddenerwowany w danym momencie więc możemy sie kulturalnie zwyklinać a potem spokój pokój miłość i braterstwo... a druga sprawa... no racja... bo... cytując ciebie... .. kurwa nie wiesz kim jestem rofl Ta... To się nie odzywaj tak bo mnie, tez nie znasz. A i mnie puka kim jesteś, jak dla mnie możesz być kim jesteś ...Kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:14 am
jednak polacy są równie drażliwi co amerykanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:17 am
yannas jednak polacy są równie drażliwi co amerykanie... wydaje się tobie. Po prostu tak działasz na ludzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:19 am
BeeWolf yannas jednak polacy są równie drażliwi co amerykanie... wydaje się tobie. Po prostu tak działasz na ludzi. tylko czasami. tak sie zdaża że trafiam w złą strunę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:22 am
yannas BeeWolf yannas jednak polacy są równie drażliwi co amerykanie... wydaje się tobie. Po prostu tak działasz na ludzi. tylko czasami. tak sie zdaża że trafiam w złą strunę. Musisz z tym coś zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 10:24 am
BeeWolf yannas BeeWolf yannas jednak polacy są równie drażliwi co amerykanie... wydaje się tobie. Po prostu tak działasz na ludzi. tylko czasami. tak sie zdaża że trafiam w złą strunę. Musisz z tym coś zrobić. no akurat gdy już trafiam to troche za późno by naprawiać nie sądzisz? chyba żeby zapobiegać ale to ciężko raczej 10000 razy myśleć nad tym co sie pisze szczególnie przy rozdrażnieniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:10 am
yannas BeeWolf yannas BeeWolf yannas jednak polacy są równie drażliwi co amerykanie... wydaje się tobie. Po prostu tak działasz na ludzi. tylko czasami. tak sie zdaża że trafiam w złą strunę. Musisz z tym coś zrobić. no akurat gdy już trafiam to troche za późno by naprawiać nie sądzisz? chyba żeby zapobiegać ale to ciężko raczej 10000 razy myśleć nad tym co sie pisze szczególnie przy rozdrażnieniu. Oja nie palcie chlopaki, co wy w ogole za temat prowadzicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:11 am
yyyy...coś tu nieprzyjemnie dziś... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:11 am
ReggaeVibration Oja nie palcie chlopaki, co wy w ogole za temat prowadzicie pospierdalaj.. mrgreen czesc Zuzik.. aniolku.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:15 am
opcy ReggaeVibration Oja nie palcie chlopaki, co wy w ogole za temat prowadzicie pospierdalaj.. mrgreen czesc Zuzik.. aniolku.. biggrin Oi! Generale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:22 am
BeeWolf opcy ReggaeVibration Oja nie palcie chlopaki, co wy w ogole za temat prowadzicie pospierdalaj.. mrgreen czesc Zuzik.. aniolku.. biggrin Oi! Generale. czy ten cywil marszalka zaczepia? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:27 am
opcy BeeWolf opcy ReggaeVibration Oja nie palcie chlopaki, co wy w ogole za temat prowadzicie pospierdalaj.. mrgreen czesc Zuzik.. aniolku.. biggrin Oi! Generale. czy ten cywil marszalka zaczepia? domokun Znaczy się tamten jakiś taki fikał a wiadomo jak na jednego to jak na wszystkich. zły wybór.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:30 am
BeeWolf Znaczy się tamten jakiś taki fikał a wiadomo jak na jednego to jak na wszystkich. zły wybór. kapitalistyczna szumowina.. samobojca... ruszyc partyzantow... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|