|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:52 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna z WOK-u mam juz 5 na swiadectwie maturalnym (najprostrzy przedmiot jami moze byc) PO... kto tego nie umie >__> to sie wszytsko wie rofl no a mnie pułkownik Borowicz chciała tydzień temu pytać... w ogóle ona dziwna jest. ma akcent rosyjski, jest za komuną, zawsze stoi na baczność, a jak zobaczy, że jej słuchasz jako jedyna osoba to gada do Ciebie. ten wzrok paraliżuje brr uch... no chyba, ze whee my takiego z wosu mamy >__> nawet nie posmieje sie z nami gonk ja wosu jeszcze nie mam. przedsiebiorczosci tez nie.
za to uste sprawdziany z bioli wymiatają mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:53 am
moze cos innego niz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna EvilYuki tak spalone to kazde sa kruche... ninja jakie spalone >_> pyszne ciasteczka robie 4laugh *tupta do Ozzusia* 5litrow >__> pewnas? ja to bym zabrał wannę wody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf mrgreen Ściana się na mnie dziwnie patrzy. zabij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:54 am
BeeWolf mrgreen Ściana się na mnie dziwnie patrzy. ciesz sie ze bułka na ciebie nie łypie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel # Chlopcy Z Placu Broni - [Kocham Cie] Jezioro Szczescia [4:08] wygladasz jak golab co mi zrobil kupe na parapecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna z WOK-u mam juz 5 na swiadectwie maturalnym (najprostrzy przedmiot jami moze byc) PO... kto tego nie umie >__> to sie wszytsko wie rofl no a mnie pułkownik Borowicz chciała tydzień temu pytać... w ogóle ona dziwna jest. ma akcent rosyjski, jest za komuną, zawsze stoi na baczność, a jak zobaczy, że jej słuchasz jako jedyna osoba to gada do Ciebie. ten wzrok paraliżuje brr uch... no chyba, ze whee my takiego z wosu mamy >__> nawet nie posmieje sie z nami gonk ja wosu jeszcze nie mam. przedsiebiorczosci tez nie. PP mam... i musze jutro siedziec w szkole do 15.20, zeby zeszyt jej pokazac, zeby mi 1 skreslila za brak pracy domowej... (moze wkoncu kupie sobie ksiazke whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania #Ska-P - [Planeta Eskoria] 01 - Ska-P - Planeta Eskoria [4:19] a co to ma do Gackta ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:55 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna EvilYuki tak spalone to kazde sa kruche... ninja jakie spalone >_> pyszne ciasteczka robie 4laugh *tupta do Ozzusia* 5litrow >__> pewnas? 3? whee ho ho ho... czyli sie wszystkiego nie wie z po ;P to ile gonk emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:56 am
Lady Revania Terrorystka Frania #Ska-P - [Planeta Eskoria] 01 - Ska-P - Planeta Eskoria [4:19] a co to ma do Gackta ninja ? <ściana> a musi coś mieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna z WOK-u mam juz 5 na swiadectwie maturalnym (najprostrzy przedmiot jami moze byc) PO... kto tego nie umie >__> to sie wszytsko wie rofl no a mnie pułkownik Borowicz chciała tydzień temu pytać... w ogóle ona dziwna jest. ma akcent rosyjski, jest za komuną, zawsze stoi na baczność, a jak zobaczy, że jej słuchasz jako jedyna osoba to gada do Ciebie. ten wzrok paraliżuje brr uch... no chyba, ze whee my takiego z wosu mamy >__> nawet nie posmieje sie z nami gonk ja wosu jeszcze nie mam. przedsiebiorczosci tez nie. PP mam... i musze jutro siedziec w szkole do 15.20, zeby zeszyt jej pokazac, zeby mi 1 skreslila za brak pracy domowej... (moze wkoncu kupie sobie ksiazke whee ) a ja jutro od 7.30 do 17 siedze w szkole.... jak ja lubie poniedzialki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania jakis Ty domyślny #Ska-P - [ˇˇQue Corra La Voz!!] 03 - Ska-P - Welcome To Hell [4:13]
sluchalam ostatnio hiszpanskiego hiphopu przy czym jedyne z tego wszytkiego to była muzyczka bo to takie mrr w klimacie tango było. nom.. takim domyslny.. bo 'Planeta Eskoria' nawet gdzies tam lezy u mnie.. Do Make Say Think - [Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn #03] Auberge Le Mouton Noir [7:04]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania BeeWolf mrgreen Ściana się na mnie dziwnie patrzy. zabijZgłupiałaś ? toż to ściana nie da się jej zabić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:57 am
Ozzwald Lethiel # Chlopcy Z Placu Broni - [Kocham Cie] Jezioro Szczescia [4:08] wygladasz jak golab co mi zrobil kupe na parapecie to wyjatkowo ciekawe masz gołebie, chcesz mi o tym opowiedziec ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:57 am
Lady Revania Terrorystka Frania #Ska-P - [Planeta Eskoria] 01 - Ska-P - Planeta Eskoria [4:19] a co to ma do Gackta ninja ? nic nie ma, jebaku ty leśny, ty piszesz, co słuchasz, to ona Tobie też 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|