|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:49 am
Rin_Youkai ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_' ale na twoją odpowiedzialoność * daje jej ciasteczko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:50 am
EvilYuki Lady Revania niech pomysle... nie dramallama więc nie deprawuj młodzieży ;D a ja sie dzis od 9 rano uczylam cool teraz nie mam mózgu i się wściekam na wszystko co chodzi, ale przeżyłam 4 godziny wykładów cool ja nikogo nie deprawuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:52 am
EvilYuki Rin_Youkai ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_' dla dobra przyszłości... ja... emo *daje jej drugie ciasteczko* nie musicie się dzielić bo mam tego sporo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:52 am
ariellechan ale na twoją odpowiedzialoność * daje jej ciasteczko* xd < chowa sie za szafa i wcina jak chomik > ... < pada martwa >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:53 am
zasialem gdzies okulary... kusza... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:54 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_' dla dobra przyszłości... ja... emo ... < grozna mina> a wiec bede musiala sie dzielic! rofl mrgreen nie bedziesz, ona ma dużo ciastków ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy zasialem gdzies okulary... kusza... confused zobacz w lazience i pod lozkiem >.> xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy zasialem gdzies okulary... kusza... confused masz na nosie, spojrz na ava razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:55 am
ariellechan EvilYuki Rin_Youkai ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_' dla dobra przyszłości... ja... emo *daje jej drugie ciasteczko* nie musicie się dzielić bo mam tego sporo sweatdrop *zjada* mocno przypieczone... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:55 am
opcy zasialem gdzies okulary... kusza... confused ja kiedys swoje posialam... wlazłam na łóżko by poszukać na półce... a tu nagle "chrup"... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:57 am
Rin_Youkai ariellechan ale na twoją odpowiedzialoność * daje jej ciasteczko* xd < chowa sie za szafa i wcina jak chomik > ... < pada martwa > uuuu... *puku puku ją* ciekawe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:57 am
EvilYuki *zjada* mocno przypieczone... sweatdrop co ty tam mowisz, dobre sa! < wraca do bycia martwa >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:58 am
ariellechan Rin_Youkai ariellechan ale na twoją odpowiedzialoność * daje jej ciasteczko* xd < chowa sie za szafa i wcina jak chomik > ... < pada martwa > uuuu... *puku puku ją* ciekawe blaugh troche szacunku dla martwego ciala! scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:59 am
Rin_Youkai EvilYuki *zjada* mocno przypieczone... sweatdrop co ty tam mowisz, dobre sa! < wraca do bycia martwa > dobre, ale troszkeeee... przyypieczone xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:00 am
Lady Revania opcy zasialem gdzies okulary... kusza... confused masz na nosie, spojrz na ava razz nie no na nosie mam drugie.. *isdzie szukac w lazience*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|