|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:31 am
Terrorystka Frania Lady Revania Terrorystka Frania nie chce mi sie uczyć x____X a ja to myslisz, ze sie ucze rofl ? hide - Tell me cool no... jak mniemam skoro jestes tu, to znaczy, ze cie nie ma przy ksiązkach idea opcuch-zdolniacha mrgreen Leth dasz rade, po prostu musisz powiedzieć Gai nie XDD no coz.. jak na razie wlaczylam neta zeby dac sobie przerwe gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:32 am
Terrorystka Frania Lady Revania Terrorystka Frania nie chce mi sie uczyć x____X a ja to myslisz, ze sie ucze rofl ? hide - Tell me cool no... jak mniemam skoro jestes tu, to znaczy, ze cie nie ma przy ksiązkach idea opcuch-zdolniacha mrgreen Leth dasz rade, po prostu musisz powiedzieć Gai nie XDD no ba cool mi sie nie chce uczyc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:33 am
Lady Revania no ba cool mi sie nie chce uczyc xD a ty sie kiedys w ogole uczylas? ;D cześć wszystkim... *kładzie się pod ścianą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:35 am
EvilYuki Lady Revania no ba cool mi sie nie chce uczyc xD a ty sie kiedys w ogole uczylas? ;D cześć wszystkim... *kładzie się pod ścianą* niech pomysle... nie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:36 am
# America - [De Prehistorie 1972 Vol. 2] - A Horse With No Name [4:09]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:37 am
domokun lamy są straszne crying whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady Revania niech pomysle... nie dramallama więc nie deprawuj młodzieży ;D a ja sie dzis od 9 rano uczylam cool teraz nie mam mózgu i się wściekam na wszystko co chodzi, ale przeżyłam 4 godziny wykładów cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:45 am
ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:46 am
Rin_Youkai ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_' dla dobra przyszłości... ja... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 7:49 am
EvilYuki Rin_Youkai ariellechan witam wszystkich whee Chce ktoś lekko przypalone ciasteczka z orzechami włoskimi albo/i z polewą czekoladową ?? 4laugh me _^_' dla dobra przyszłości... ja... emo ... < grozna mina> a wiec bede musiala sie dzielic! rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|