|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:32 am
Night_Lady Aidanna Night_Lady Aidanna ja chce juz wtorek i srode!! domokun 4laugh heart a ja czwartek bo wtedy wyprawiam urodzinki!!! 18-te!!!!!!!!uu... 3nodding to odrazu wszytskiego najlepszego 4laugh ja chce wtorek, bo przyjezdza Ozzwald, a srode, bo rocznica nasza bedzie 4laugh heart a ja chce 16.00 z podobnych powodow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:32 am
EvilYuki musze obliczyc kiedy ja z moim bedziem miec rocznice... ale nie wiem od kiedy liczyc... D: od wtedy ,gdy mu wyznalam, ze chce mu urodzic dwoje dzieci? rofl ale ty jestes lolowata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:34 am
Ann_Miho Night_Lady Aidanna Night_Lady Aidanna ja chce juz wtorek i srode!! domokun 4laugh heart a ja czwartek bo wtedy wyprawiam urodzinki!!! 18-te!!!!!!!!uu... 3nodding to odrazu wszytskiego najlepszego 4laugh ja chce wtorek, bo przyjezdza Ozzwald, a srode, bo rocznica nasza bedzie 4laugh heart a ja chce 16.00 z podobnych powodow blaugh Ty bedziesz miała rok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf EvilYuki musze obliczyc kiedy ja z moim bedziem miec rocznice... ale nie wiem od kiedy liczyc... D: od wtedy ,gdy mu wyznalam, ze chce mu urodzic dwoje dzieci? rofl ale ty jestes lolowata. a ty za to nie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Rin_Youkai Aidanna oj... bardzo dziekuje redface 4laugh fajnie swietowac takie wydarzenie ;> a ty co juz taka minka xD ty zboczuszku xD Yuki - tez mielismy problem od kiedy, ale wyszlo, ze od 13grudnia 3nodding taratatam rolleyes wink ja zaczne liczyc chyba od 30 roku zycia >_>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:35 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna oj... bardzo dziekuje redface 4laugh fajnie swietowac takie wydarzenie ;> a ty co juz taka minka xD ty zboczuszku xD Yuki - tez mielismy problem od kiedy, ale wyszlo, ze od 13grudnia 3nodding taratatam rolleyes wink ja zaczne liczyc chyba od 30 roku zycia >_>' *poke* aj ty xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:36 am
nie NAtko poprostu Men przychodzi a nie widzielismy sie od dawna dopiero w srode minely 3 miesiace whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:40 am
*drap drap za uchem* dzikusie ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf EvilYuki musze obliczyc kiedy ja z moim bedziem miec rocznice... ale nie wiem od kiedy liczyc... D: od wtedy ,gdy mu wyznalam, ze chce mu urodzic dwoje dzieci? rofl ale ty jestes lolowata. a ty za to nie talk2hand i dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf EvilYuki musze obliczyc kiedy ja z moim bedziem miec rocznice... ale nie wiem od kiedy liczyc... D: od wtedy ,gdy mu wyznalam, ze chce mu urodzic dwoje dzieci? rofl ale ty jestes lolowata. nije, ja jestem LOLItowata, nie lolowata xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:42 am
Ann_Miho nie NAtko poprostu Men przychodzi a nie widzielismy sie od dawna dopiero w srode minely 3 miesiace whee to powodzenia dzis i prosze mi go zaciągnąć na impreze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:44 am
Ntsumi_Aya Mroczny Tato gliwice sux domokun ‡ Combichrist - [Everybody Hates You #02] enjoy the abuse [5:14] nie narzekaj! domokun gonk scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:46 am
Aidanna *drap drap za uchem* dzikusie ty xd ja dzikusem..? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:48 am
Ania nie wiesz czy przyjdzie C00n i Krzysiek? bo do mnie sie kompletnie na ten temat nie odzywają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|