|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:13 am
Kiray Baliaur revcat Kiray Oi! Towarzyszu *wita sie na misia* normalnie poeta... oi! *polewa po szklankach* gdzie podziewaliscie sie Generale Kiray? 3nodding confused *wkurza sie ze jej nie polano* hamstwo normalnie
moi starzy stwierdzili ze lepiej jest kupic mi meble nizby mieli wyjechac na 4 dni mad to chyba dobrze... ale tylko z pewnej strony bo meble tak czy siak by mi musieli kupic... a tak wolnej chaty ni ma stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:14 am
A Ty Generale Revcat tez dawno sie nie pojawiales...co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:16 am
Baliaur Kiray Baliaur revcat Kiray Oi! Towarzyszu *wita sie na misia* normalnie poeta... oi! *polewa po szklankach* gdzie podziewaliscie sie Generale Kiray? 3nodding confused *wkurza sie ze jej nie polano* hamstwo normalnie
moi starzy stwierdzili ze lepiej jest kupic mi meble nizby mieli wyjechac na 4 dni mad to chyba dobrze... ale tylko z pewnej strony bo meble tak czy siak by mi musieli kupic... a tak wolnej chaty ni ma stressed ale za to bedziesz mogla spedzic wiecej czasu z rodzicami... czyz to nie cudownie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:20 am
Kiray danke za trucizne...bedzie na kogos z Ultimy pirate zara jeszce troche przesle.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:24 am
Tak Kiray to az tak cudowne ze mnie sciska xd tylko ze z nimi v0dy pic nie moge cry
Rev zyjesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:24 am
opcy Kiray danke za trucizne...bedzie na kogos z Ultimy pirate zara jeszce troche przesle......... dzieki... ja nie wiem czy wogole tyle wykorzystam... a jak jutro zbiore ziola to Ci podrzuce (rozbudowalem farme do 10 poziomu)... ale wiecej miksturek wskrzeszenia mi nie trzeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:26 am
Kiray opcy Kiray danke za trucizne...bedzie na kogos z Ultimy pirate zara jeszce troche przesle......... dzieki... ja nie wiem czy wogole tyle wykorzystam... a jak jutro zbiore ziola to Ci podrzuce (rozbudowalem farme do 10 poziomu)... ale wiecej miksturek wskrzeszenia mi nie trzeba... teraz robie tylko bardzo silene trucizny bo na nich sie najlepiej expuje...... dzis wyslalem 41 tych odnawiajacych mane szefowi SH....... bo niby mamy sobie pomagc......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:26 am
Baliaur Tak Kiray to az tak cudowne ze mnie sciska xd tylko ze z nimi v0dy pic nie moge cry
Rev zyjesz? tak to juz jest, ze z rodzicami voody sie nie pije (zazwyczaj) ale za to mozecie chodzic na swpolne spacery... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:34 am
opcy Kiray opcy Kiray danke za trucizne...bedzie na kogos z Ultimy pirate zara jeszce troche przesle......... dzieki... ja nie wiem czy wogole tyle wykorzystam... a jak jutro zbiore ziola to Ci podrzuce (rozbudowalem farme do 10 poziomu)... ale wiecej miksturek wskrzeszenia mi nie trzeba... teraz robie tylko bardzo silene trucizny bo na nich sie najlepiej expuje...... dzis wyslalem 41 tych odnawiajacych mane szefowi SH....... bo niby mamy sobie pomagc......... mrgreen mrgreen ja wsparlem finansowo szefa RD... w tej erze adamantium jest bezuzyteczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:35 am
Kiray mrgreen ja wsparlem finansowo szefa RD... w tej erze adamantium jest bezuzyteczne? no niestety tak.........bo nie ma rzemieslnikow.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:39 am
Baliaur Tak Kiray to az tak cudowne ze mnie sciska xd tylko ze z nimi v0dy pic nie moge cry
Rev zyjesz? ehhh zyje zyje.... Kiray ja tak jestem i mnie nie ma...przewaznie sie bunkrowalem....ostatnimi czasy... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 3:43 am
revcat Baliaur Tak Kiray to az tak cudowne ze mnie sciska xd tylko ze z nimi v0dy pic nie moge cry
Rev zyjesz? ehhh zyje zyje.... Kiray ja tak jestem i mnie nie ma...przewaznie sie bunkrowalem....ostatnimi czasy... ninja tjA cool masz PM'a rolleyes
ja zara ide sie kawunia posztachac 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:20 am
Czesc ... 3nodding
Opcy spiłowałes juz tego Robiusa ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:28 am
hey Yumi a wlasnie opc widziales te rockowa plyte przekroju? calkiem niezla a nawet supera jak za takie pieniadze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 12:52 am
revcat Kiray ja tak jestem i mnie nie ma...przewaznie sie bunkrowalem....ostatnimi czasy... ninja a czemu sie bunkrujesz?... wrogi wywad poluje na Generala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|