|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:11 am
Aidanna Night_Lady Aidanna ja chce juz wtorek i srode!! domokun 4laugh heart a ja czwartek bo wtedy wyprawiam urodzinki!!! 18-te!!!!!!!!uu... 3nodding to odrazu wszytskiego najlepszego 4laugh ja chce wtorek, bo przyjezdza Ozzwald, a srode, bo rocznica nasza bedzie 4laugh heart fajnie fajnie!!! smile a ktora rocznica? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:13 am
Night_Lady Aidanna Night_Lady Aidanna ja chce juz wtorek i srode!! domokun 4laugh heart a ja czwartek bo wtedy wyprawiam urodzinki!!! 18-te!!!!!!!!uu... 3nodding to odrazu wszytskiego najlepszego 4laugh ja chce wtorek, bo przyjezdza Ozzwald, a srode, bo rocznica nasza bedzie 4laugh heart fajnie fajnie!!! smile a ktora rocznica? razz pierwsza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:15 am
Aidanna Night_Lady Aidanna Night_Lady Aidanna ja chce juz wtorek i srode!! domokun 4laugh heart a ja czwartek bo wtedy wyprawiam urodzinki!!! 18-te!!!!!!!!uu... 3nodding to odrazu wszytskiego najlepszego 4laugh ja chce wtorek, bo przyjezdza Ozzwald, a srode, bo rocznica nasza bedzie 4laugh heart fajnie fajnie!!! smile a ktora rocznica? razz pierwsza whee a daleko od siebie mieszkacie?? szykujesz jakąs niespodzianke? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:18 am
Night_Lady a daleko od siebie mieszkacie?? szykujesz jakąs niespodzianke? biggrin on z warszawy ja z gdanska sweatdrop a czy jakas niespodzianke robie to nie powiem, bo to niespodzianka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:22 am
Aidanna Night_Lady a daleko od siebie mieszkacie?? szykujesz jakąs niespodzianke? biggrin on z warszawy ja z gdanska sweatdrop a czy jakas niespodzianke robie to nie powiem, bo to niespodzianka whee i poznaliscie sie tu na gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:23 am
Night_Lady Aidanna Night_Lady a daleko od siebie mieszkacie?? szykujesz jakąs niespodzianke? biggrin on z warszawy ja z gdanska sweatdrop a czy jakas niespodzianke robie to nie powiem, bo to niespodzianka whee i poznaliscie sie tu na gai? tak x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:24 am
szczescia na dlugie wspolne lata wam zycze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:25 am
Rin_Youkai szczescia na dlugie wspolne lata wam zycze 3nodding dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:25 am
Rin_Youkai szczescia na dlugie wspolne lata wam zycze 3nodding ja tez ja tez!!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:26 am
Night_Lady Rin_Youkai szczescia na dlugie wspolne lata wam zycze 3nodding ja tez ja tez!!!! blaugh oj... bardzo dziekuje redface 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:29 am
Aidanna oj... bardzo dziekuje redface 4laugh fajnie swietowac takie wydarzenie ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:30 am
musze obliczyc kiedy ja z moim bedziem miec rocznice... ale nie wiem od kiedy liczyc... D: od wtedy ,gdy mu wyznalam, ze chce mu urodzic dwoje dzieci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:32 am
Rin_Youkai Aidanna oj... bardzo dziekuje redface 4laugh fajnie swietowac takie wydarzenie ;> a ty co juz taka minka xD ty zboczuszku xD Yuki - tez mielismy problem od kiedy, ale wyszlo, ze od 13grudnia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|