|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:30 am
Point.Zer0 Sei chan Point.Zer0 Dobra Delisa , następną skrzynkę jaką bedę miał dam Tobie xd Ja tez bym coś chciała sad Ślę 210 golda - tyle co mam xd A - Shinn , opowiadanko jest w topicu " twórczość i opowiadanie " czy coś takiego tu na gildii , na pierwszej z trzech stron. Nyu^ ^*Wielki przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:30 am
niedługo wróce 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:32 am
Witajcie moje marionetki *wchodzi do pokoju* stęskniliscie się za mną domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:33 am
Lorak Witajcie moje marionetki *wchodzi do pokoju* stęskniliscie się za mną domokun Nyu eek Potwór!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:33 am
Lorak Witajcie moje marionetki *wchodzi do pokoju* stęskniliscie się za mną domokun Witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:34 am
Lorak Witajcie moje marionetki *wchodzi do pokoju* stęskniliscie się za mną domokun masz ci los. ludzi straszysz (nie tylko ludzi)... daruj se blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:35 am
Musze lecieć sad Thx Zero, poczyam innym razem. *przytulas dla Kati* heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:35 am
Znikam na troche kolacje zjeść!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:36 am
no co ja zmieniam mój styl Cirill. A co tam Zero byłeś może na strzelnicy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:37 am
[Shinn] Musze lecieć sad Thx Zero, poczyam innym razem. *przytulas dla Kati* heart 4laugh *przytula* papa sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Musze lecieć sad Thx Zero, poczyam innym razem. *przytulas dla Kati* heart 4laugh Na razie Shinn xd Nie Lorak - za to musiałem siedzić i organizować jakimś dzieciakom Paintballi , aby potem wysłuchiwać narzekań niedojebanej pani że jestem terroryste xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:38 am
Sei chan Znikam na troche kolacje zjeść!!! Smacznego Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:38 am
Point.Zer0 [Shinn] Musze lecieć sad Thx Zero, poczyam innym razem. *przytulas dla Kati* heart 4laugh Na razie Shinn xd Nie Lorak - za to musiałem siedzić i organizować jakimś dzieciakom Paintballi , aby potem wysłuchiwać narzekań niedojebanej pani że jestem terroryste xp Mogę się założyć że ta PANI była starą dewotą z siwiejącymi włosami waląca warzywniakiem i zachowująca się no cóż nie za bardzo kulturalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:39 am
Lorak Point.Zer0 [Shinn] Musze lecieć sad Thx Zero, poczyam innym razem. *przytulas dla Kati* heart 4laugh Na razie Shinn xd Nie Lorak - za to musiałem siedzić i organizować jakimś dzieciakom Paintballi , aby potem wysłuchiwać narzekań niedojebanej pani że jestem terroryste xp Mogę się założyć że ta PANI była starą dewotą z siwiejącymi włosami waląca warzywniakiem i zachowująca się no cóż nie za bardzo kulturalnie nie , raczej przykładowy typ społeczniaka która nie ma nic i nikogo poza psem i radą osiedla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|