|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:56 am
Aidanna porob bizuteri x3 ktos napewno kupi whee mam troche zamowien na srebro, to tak pare dyszek zysku bedzie z tego, poza tym jeszcze troche gotowych to moze jakos to sprzedam chociaz po kosztach materialow. Musze poprosic kolezanke zeby mi zrobila zdjecia bizuterii normalnym aparatem, bo takie jakie mam teraz nie nadaja sie na allegro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:00 am
Omega Sun Aidanna porob bizuteri x3 ktos napewno kupi whee mam troche zamowien na srebro, to tak pare dyszek zysku bedzie z tego, poza tym jeszcze troche gotowych to moze jakos to sprzedam chociaz po kosztach materialow. Musze poprosic kolezanke zeby mi zrobila zdjecia bizuterii normalnym aparatem, bo takie jakie mam teraz nie nadaja sie na allegro. ja ostatnio patrzalam na takie wlasnie gadzety do robienia bizuteri w empiku... drogie to... 25zl za taki pudeleczko koralikow surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:00 am
Rin_Youkai Omega Sun Ja dla siebie upatrzylam profesjonalne pedzle do makijazu, tylko ze one ok 100zl kosztuja wiec moge o nich na razie zapomniec i sobie co najwyzej na allegro na nie popatrzec xd Moze od rodzicow dostaniesz je pod choinke whee nie, moi rodzice sa skapi i nie maja w zwyczaju robic prezentow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:02 am
Aidanna sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P) ja kochasiowi chce uszyc Gattsa z "Berserka" ;D juz mam materialy, futerko na wloski, braknie mi tylko miecza, ale pogadam z kolezanka ze szkoly kowalstwa artystycznego i moze sie jakos zrobi... i brak materialu w kolorze skory, cza bedzie zafarbować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:02 am
Aidanna ja ostatnio patrzalam na takie wlasnie gadzety do robienia bizuteri w empiku... drogie to... 25zl za taki pudeleczko koralikow surprised bo to empik a tam zdzieraja. Ja kupuje w hurtowni i place 1-2zl za paczke (zalezy jeszcze ile tego jest w tej paczce). a co do pedzli, to sa drogie niestety, ale to sie przeklada na jakosc no i jest ich duzo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:03 am
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun Ja dla siebie upatrzylam profesjonalne pedzle do makijazu, tylko ze one ok 100zl kosztuja wiec moge o nich na razie zapomniec i sobie co najwyzej na allegro na nie popatrzec xd Moze od rodzicow dostaniesz je pod choinke whee nie, moi rodzice sa skapi i nie maja w zwyczaju robic prezentow xd NIe przeyjmoj sie moi tez , daja mi hajs np na drozsza rzecz 5-6 miesiecy przed gwiazda i zawsze mowia "Ale potraktuj to juz jako prezent pod choinke dobra?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun nie, moi rodzice sa skapi i nie maja w zwyczaju robic prezentow xd Moi maja w zwyczaju kupywac je zawsze tylko nie w swieta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun Ja dla siebie upatrzylam profesjonalne pedzle do makijazu, tylko ze one ok 100zl kosztuja wiec moge o nich na razie zapomniec i sobie co najwyzej na allegro na nie popatrzec xd Moze od rodzicow dostaniesz je pod choinke whee nie, moi rodzice sa skapi i nie maja w zwyczaju robic prezentow xd jak poprosisz to moze jednak x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hipopotam mrgreen wszystko spoko tylko nuuuudno... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:05 am
ReggaeVibration NIe przeyjmoj sie moi tez , daja mi hajs np na drozsza rzecz 5-6 miesiecy przed gwiazda i zawsze mowia "Ale potraktuj to juz jako prezent pod choinke dobra?" znam to.. XDDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:05 am
Omega Sun Aidanna ja ostatnio patrzalam na takie wlasnie gadzety do robienia bizuteri w empiku... drogie to... 25zl za taki pudeleczko koralikow surprised bo to empik a tam zdzieraja. Ja kupuje w hurtowni i place 1-2zl za paczke (zalezy jeszcze ile tego jest w tej paczce). a co do pedzli, to sa drogie niestety, ale to sie przeklada na jakosc no i jest ich duzo 3nodding pewnie tak x3 na allegro pewnie tez taniej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:06 am
ale z was materialiści ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:07 am
Rin_Youkai ReggaeVibration NIe przeyjmoj sie moi tez , daja mi hajs np na drozsza rzecz 5-6 miesiecy przed gwiazda i zawsze mowia "Ale potraktuj to juz jako prezent pod choinke dobra?" znam to.. XDDd ja tam zadko cos drozszego dostaje whee najczesciej sama kupuje jak uzbieram, albo tata po roku marudzenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:08 am
ReggaeVibration NIe przeyjmoj sie moi tez , daja mi hajs np na drozsza rzecz 5-6 miesiecy przed gwiazda i zawsze mowia "Ale potraktuj to juz jako prezent pod choinke dobra?" ja w ogole nie dostaje kasy na nic, ani na zadna okazje, temu musze od dawna utrzymywac sie sama, sama oplacac szkole, rachunki itd.. ale przynajmniej naucze sie samodzielnosci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:08 am
Lavagetas_heqetai ale z was materialiści ;] nie lubie dostawac prezentow... wole kupowac innym x3 teraz jestem materialistka, bo zbieram na wyjazd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|