Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26868 26869 26870 26871 26872 26873 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 8:56 am

Aidanna
porob bizuteri x3 ktos napewno kupi whee

mam troche zamowien na srebro, to tak pare dyszek zysku bedzie z tego, poza tym jeszcze troche gotowych to moze jakos to sprzedam chociaz po kosztach materialow. Musze poprosic kolezanke zeby mi zrobila zdjecia bizuterii normalnym aparatem, bo takie jakie mam teraz nie nadaja sie na allegro.
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:00 am

Omega Sun
Aidanna
porob bizuteri x3 ktos napewno kupi whee

mam troche zamowien na srebro, to tak pare dyszek zysku bedzie z tego, poza tym jeszcze troche gotowych to moze jakos to sprzedam chociaz po kosztach materialow. Musze poprosic kolezanke zeby mi zrobila zdjecia bizuterii normalnym aparatem, bo takie jakie mam teraz nie nadaja sie na allegro.
ja ostatnio patrzalam na takie wlasnie gadzety do robienia bizuteri w empiku... drogie to... 25zl za taki pudeleczko koralikow surprised

Aidanna

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:00 am

Rin_Youkai
Omega Sun

Ja dla siebie upatrzylam profesjonalne pedzle do makijazu, tylko ze one ok 100zl kosztuja wiec moge o nich na razie zapomniec i sobie co najwyzej na allegro na nie popatrzec xd
Moze od rodzicow dostaniesz je pod choinke whee

nie, moi rodzice sa skapi i nie maja w zwyczaju robic prezentow xd
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:02 am

Aidanna

sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P)
ja kochasiowi chce uszyc Gattsa z "Berserka" ;D juz mam materialy, futerko na wloski, braknie mi tylko miecza, ale pogadam z kolezanka ze szkoly kowalstwa artystycznego i moze sie jakos zrobi... i brak materialu w kolorze skory, cza bedzie zafarbować...

EvilYuki
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:02 am

Aidanna
ja ostatnio patrzalam na takie wlasnie gadzety do robienia bizuteri w empiku... drogie to... 25zl za taki pudeleczko koralikow surprised

bo to empik a tam zdzieraja. Ja kupuje w hurtowni i place 1-2zl za paczke (zalezy jeszcze ile tego jest w tej paczce).

a co do pedzli, to sa drogie niestety, ale to sie przeklada na jakosc no i jest ich duzo 3nodding
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:03 am

Omega Sun
Rin_Youkai
Omega Sun

Ja dla siebie upatrzylam profesjonalne pedzle do makijazu, tylko ze one ok 100zl kosztuja wiec moge o nich na razie zapomniec i sobie co najwyzej na allegro na nie popatrzec xd

NIe przeyjmoj sie moi tez , daja mi hajs np na drozsza rzecz 5-6 miesiecy przed gwiazda i zawsze mowia "Ale potraktuj to juz jako prezent pod choinke dobra?"

ReggaeVibration

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Omega Sun

Moi maja w zwyczaju kupywac je zawsze tylko nie w swieta XD

Omega Sun
Rin_Youkai
Omega Sun

jak poprosisz to moze jednak x3

Aidanna

zuzika

Hikitsuni
zuzika
siema... ninja

Hejka, co tam?

Hipopotam mrgreen wszystko spoko tylko nuuuudno... stare
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:05 am

ReggaeVibration

NIe przeyjmoj sie moi tez , daja mi hajs np na drozsza rzecz 5-6 miesiecy przed gwiazda i zawsze mowia "Ale potraktuj to juz jako prezent pod choinke dobra?"
znam to.. XDDd

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aidanna

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:05 am

Omega Sun
Aidanna

bo to empik a tam zdzieraja. Ja kupuje w hurtowni i place 1-2zl za paczke (zalezy jeszcze ile tego jest w tej paczce).

a co do pedzli, to sa drogie niestety, ale to sie przeklada na jakosc no i jest ich duzo 3nodding
pewnie tak x3 na allegro pewnie tez taniej whee
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:06 am

ale z was materialiści ;]

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Aidanna

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:07 am

Rin_Youkai
ReggaeVibration

znam to.. XDDd
ja tam zadko cos drozszego dostaje whee najczesciej sama kupuje jak uzbieram, albo tata po roku marudzenia xd
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:08 am

ReggaeVibration

ja w ogole nie dostaje kasy na nic, ani na zadna okazje, temu musze od dawna utrzymywac sie sama, sama oplacac szkole, rachunki itd.. ale przynajmniej naucze sie samodzielnosci wink

Omega Sun
Captain

Aidanna

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:08 am

Lavagetas_heqetai
ale z was materialiści ;]
nie lubie dostawac prezentow... wole kupowac innym x3 teraz jestem materialistka, bo zbieram na wyjazd whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26868 26869 26870 26871 26872 26873 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games